Автор |
Петро Кондратенко, Микола Матвієнко |
Видавництво |
Аграрна наука |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2006 |
Кількість сторінок |
320 |
Ілюстрації |
Кольорові |
Формат |
170х240 мм |
Палітурка |
Тверда |
Усе про книжку Груша в Україні
Груша є популярною і досить цінною плодовою культурою. Плоди груші цінують за їх цікавий смак і неперевершений аромат, використовують в народній та нетрадиційній медицині для лікування різних недуг.
В книзі розкрито історію культури груші в Україні, описано ботанічні і морфологічні характеристики, вимоги до умов вирощування, особливості кліматичних та грунтових умов сприятливих для вирощування груші. Детально висвітлено питання розмноження груші, перещеплення різновікових культур, регулювання врожайності та захисту від шкідників та хвороб. Подана інформація про селекцію культури груші, застосування в народній медицині, продуктах переробки і стравах.
Книга буде цікава і корисна для наукових працівників, студентів аграрних учбових закладів, фермерів, садоводів-любителів.
Автор |
Петро Кондратенко, Микола Матвієнко |
Видавництво |
Аграрна наука |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2006 |
Кількість сторінок |
320 |
Ілюстрації |
Кольорові |
Формат |
170х240 мм |
Палітурка |
Тверда |

Звичайна ціна: 317 грн
Спеціальна ціна: 253 грн
Рецензії Груша в Україні
Автор |
Петро Кондратенко, Микола Матвієнко |
Видавництво |
Аграрна наука |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2006 |
Кількість сторінок |
320 |
Ілюстрації |
Кольорові |
Формат |
170х240 мм |
Палітурка |
Тверда |
Папір |
Офсетний |
Тираж |
3000 |
ISBN |
996-540-149-1 |
Тип |
Паперова |