Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
Паперова книга | Код товару 858364
Yakaboo 5/5
Автор
Емі Канеко
Видавництво
КМ-БУКС
Серія книг
Кулінарія
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
168
Ілюстрації
Кольорові
Формат
210х220 мм

Усе про книжку Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день

Поціновувачів східної кухні щороку стає дедалі більше. Проте щоб насолодитися оригінальною їжею, зокрема стравами японської кухні, вам не обов’язково відвідувати ресторани. Маючи під рукою цю книгу, ви швидко навчитеся готувати автентичні страви країни, де сходить сонце, і вони по-справжньому урізноманітнять ваше повсякденне та святкове меню.
Характеристики
Автор
Емі Канеко
Видавництво
КМ-БУКС
Серія книг
Кулінарія
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
168
Ілюстрації
Кольорові
Формат
210х220 мм
Рецензії
  •  
    Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
    Усіх членів нашої великої родини, без сумніву, можна сміливо віднести до великих поціновувачів східної кухні, зокрема ми дуже любимо різноманітні, оригінальні, надзвичайно корисні страви японської кухні. Власне саме тому, натрапивши на цю просто неймовірно цікаву кулінарну книжку рецептів, ми без вагань, з великим задоволенням вирішили її придбати. Це прекрасне кулінарне видання "Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день" відомого автора Емі Канеко вийшло у популярному сьогодні видавництві "КМ-БУКС" та входить до добре знаної серед поціновувачів кулінарної справи серії книг "Кулінарія". Представлені ці прекрасні та оригінальні рецепти автентичних страв на кожен день чудовою українською мовою. Вийшла ця книжка у дві тисячі вісімнадцятому році і є таки доволі об"ємною за своїм розміром, містить понад сто шістдесят сторінок неймовірно корисних, цікавих, а також оригінальних рецептів на кожен день.
    Також дуже позитивно хочеться відгукнутися про художнє оформлення рецептів. Малюнки та зображення надзвичайно колоритні, кольорові, яскраві, вони змогли гарно доповнити, а також значно прикрасити саме видання. Дуже позитивним, на нашу думку, є також те, що автором подається ряд корисних порад, список покупок: те, без чого не обійтись, інгредієнти, що часто використовуються. У цьому виданні дуже вдало представлені рецепти за наступними розділам: "Тофу та яйця", "Овочі", "Рис і локшина", "Риба та молюски", "М"ясо і курка". Серед великої кількості оригінальних страв, особливо хочеться виділити наступні, які нам найбільше сподобалися, а саме: "Рисові кульки з лососевою начинкою", "Лосось у соєво-масляному соусі", "Смажене мариноване курча", "Кисло-солодка свинина по-японськи", "Солодка томлена яловичина з цибулею на рисі", "Креветки в лагідному томатному соусі з чилі".
    Оригінальне видання "Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день" зможе допомогти Вам урізноманітнити повсякденний раціон, а також гарно доповнить домашню бібліотеку!
  •  
    Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
    Полюбляєте японську кухню, тому досить-таки часто відвідуєте японські ресторани? З книгою Емі Канеко "Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день" Ви зможете навчитися самостійно відтворювати улюблені заморські страви на власній кухні, тільки одразу ж зверніть увагу на те, що перед тим, як почати готувати, Вам потрібно буде придбати пасту з бобів і червоного чилі, даші, мірін, місо, панірувальні сухарі, рис, рисовий оцет, саке, кунжутну олію, соєвий соус, цукор, соус тонкацу і вустершерський соус, зате в результаті цих покупок Ви матимете можливість власноруч створити відомі японські страви з тофу і яєць, овочів, рису і локшини, риби і молюсків, а також риби та курки...
    Можна без жодного перебільшення стверджувати, що в цій збірці є рецепти на будь-який смак. Наприклад, якщо Вам подобаються вареники, то і їхній смажений японський аналог під назвою гьодза, скоріш за все, також прийдеться Вам до смаку. Якщо ж Ви полюбляєте м'ясні страви, то Вам точно варто спробувати приготувати баклажани з імбирною куркою...
Купити - Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
250 грн
Є в наявності
 

Рецензії Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
    Усіх членів нашої великої родини, без сумніву, можна сміливо віднести до великих поціновувачів східної кухні, зокрема ми дуже любимо різноманітні, оригінальні, надзвичайно корисні страви японської кухні. Власне саме тому, натрапивши на цю просто неймовірно цікаву кулінарну книжку рецептів, ми без вагань, з великим задоволенням вирішили її придбати. Це прекрасне кулінарне видання "Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день" відомого автора Емі Канеко вийшло у популярному сьогодні видавництві "КМ-БУКС" та входить до добре знаної серед поціновувачів кулінарної справи серії книг "Кулінарія". Представлені ці прекрасні та оригінальні рецепти автентичних страв на кожен день чудовою українською мовою. Вийшла ця книжка у дві тисячі вісімнадцятому році і є таки доволі об"ємною за своїм розміром, містить понад сто шістдесят сторінок неймовірно корисних, цікавих, а також оригінальних рецептів на кожен день.
    Також дуже позитивно хочеться відгукнутися про художнє оформлення рецептів. Малюнки та зображення надзвичайно колоритні, кольорові, яскраві, вони змогли гарно доповнити, а також значно прикрасити саме видання. Дуже позитивним, на нашу думку, є також те, що автором подається ряд корисних порад, список покупок: те, без чого не обійтись, інгредієнти, що часто використовуються. У цьому виданні дуже вдало представлені рецепти за наступними розділам: "Тофу та яйця", "Овочі", "Рис і локшина", "Риба та молюски", "М"ясо і курка". Серед великої кількості оригінальних страв, особливо хочеться виділити наступні, які нам найбільше сподобалися, а саме: "Рисові кульки з лососевою начинкою", "Лосось у соєво-масляному соусі", "Смажене мариноване курча", "Кисло-солодка свинина по-японськи", "Солодка томлена яловичина з цибулею на рисі", "Креветки в лагідному томатному соусі з чилі".
    Оригінальне видання "Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день" зможе допомогти Вам урізноманітнити повсякденний раціон, а також гарно доповнить домашню бібліотеку!
  •  
    Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
    Полюбляєте японську кухню, тому досить-таки часто відвідуєте японські ресторани? З книгою Емі Канеко "Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день" Ви зможете навчитися самостійно відтворювати улюблені заморські страви на власній кухні, тільки одразу ж зверніть увагу на те, що перед тим, як почати готувати, Вам потрібно буде придбати пасту з бобів і червоного чилі, даші, мірін, місо, панірувальні сухарі, рис, рисовий оцет, саке, кунжутну олію, соєвий соус, цукор, соус тонкацу і вустершерський соус, зате в результаті цих покупок Ви матимете можливість власноруч створити відомі японські страви з тофу і яєць, овочів, рису і локшини, риби і молюсків, а також риби та курки...
    Можна без жодного перебільшення стверджувати, що в цій збірці є рецепти на будь-який смак. Наприклад, якщо Вам подобаються вареники, то і їхній смажений японський аналог під назвою гьодза, скоріш за все, також прийдеться Вам до смаку. Якщо ж Ви полюбляєте м'ясні страви, то Вам точно варто спробувати приготувати баклажани з імбирною куркою...
  •  
    Блюда японской кухни в наших реалиях
    Я очень люблю японскую кухню, но максимум, что я могла приготовить в домашних условиях были суши и роллы. Уже давно присматриваюсь к книгам о Японии, японской культуре и кухне. Выбирая кулинарную книгу, всегда обращаю внимание на её качество. Для меня важен не только текст, но и качественные иллюстрации. Эта книга полностью оправдала мои ожидания. Книга большого формата, с большими и яркими изображениями на всю страницу. Каждый рецепт подкреплен фотографией готового блюда и пошаговым описанием. Приводятся даже полезные советы к некоторым рецептам.
    Что касается самих блюд и продуктов, из которых они готовятся, то не все подошли лично мне. Возможно, это связано с вкусовыми пристрастиями. Но, если говорить о продуктах, то практически все их можно найти в наших крупных супермаркетах. Книга охватывает практически все разделы. По книге можно готовить супы, закуски, вторые блюда. Большое внимание уделяется блюдам из морепродуктов, рыбы и риса. Конечно же, здесь можно найти большое количество рецептов всевозможных суши и роллов. С удивлением нашла даже рецепты из мяса птицы, говядины и даже свинины. Книга достойна внимания, так как с её помощью можно освоить хотя бы небольшую часть японской кухни. Ну, а доступные рецепты достаточно просты и понятны, чтобы любая хозяйка смогла приготовить выбранное блюдо восточной кухни.
 
Характеристики Готуємо по-японськи. Рецепти автентичних страв на кожен день
Автор
Емі Канеко
Видавництво
КМ-БУКС
Серія книг
Кулінарія
Мова
Українська
Рік видання
2018
Кількість сторінок
168
Ілюстрації
Кольорові
Формат
210х220 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Крейдований
Тираж
2000
ISBN
978-617-7498-89-5
Тип
Паперова