Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
У підручнику висвітлені питання гігієни продукції рослинного походження. Важливе місце відводиться санітарно-гігієнічним вимогам стосовно виробництва, реалізації, зберігання, транспортування рослинних харчових продуктів, що продаються на агропродовольчих ринках, магазинах, супермаркетах, оптових базах України. Подано порядок інспектування державними інспекторами ветеринарної медицини з метою перевірки стану додержання ветеринарно-санітарних вимог до продукції рослинного походження, регламентованих законодавством.
Важливим є розділ щодо показників для бракування продукції рослинного походження, за яких вона не допускається до продажу. Наведено вимоги чинних нормативно-правових актів до продукції рослинного походження та показана її ветеринарно-санітарна оцінка. Подано лабораторні методи контролю якості продукції рослинного походження.
Для підготовки фахівців і студентів ОКР «Магістр» у вищих навчальних аграрних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю «Ветеринарна медицина», а також для слухачів післядипломної освіти, лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за рослинними харчовими продуктами.
У підручнику висвітлені питання гігієни продукції рослинного походження. Важливе місце відводиться санітарно-гігієнічним вимогам стосовно виробництва, реалізації, зберігання, транспортування рослинних харчових продуктів, що продаються на агропродовольчих ринках, магазинах, супермаркетах, оптових базах України. Подано порядок інспектування державними інспекторами ветеринарної медицини з метою перевірки стану додержання ветеринарно-санітарних вимог до продукції рослинного походження, регламентованих законодавством.
Важливим є розділ щодо показників для бракування продукції рослинного походження, за яких вона не допускається до продажу. Наведено вимоги чинних нормативно-правових актів до продукції рослинного походження та показана її ветеринарно-санітарна оцінка. Подано лабораторні методи контролю якості продукції рослинного походження.
Для підготовки фахівців і студентів ОКР «Магістр» у вищих навчальних аграрних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю «Ветеринарна медицина», а також для слухачів післядипломної освіти, лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за рослинними харчовими продуктами.