Книга Фізіологія харчування

Категорія
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

От издателя:

У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук пор харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику хворих.

Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями технологія харчування та менеджмент організації.

Продавець товару
Код товару
321438
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

От издателя:

У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук пор харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику хворих.

Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями технологія харчування та менеджмент організації.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
259 грн
310 грн
- 17%
В наявності
Паперова книга
mono-logo
Покупка частинами від 1000 грн
Від 3-6 платежів Monobank
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки