Книга Довідник з технології хлібопекарського виробництва

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього.

Довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів відповідних спеціальностей і широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

Продавець товару
Код товару
983048
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Видання
2-е
Опис книги

У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього.

Довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів відповідних спеціальностей і широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
543 грн
Немає в наявності
Паперова книга