BISCOTTI – українська кондитерська компанія, що виготовляє печиво, тістечка, мафіни та багато іншої продукції, якістю і смаком якої ми пишаємося. Кожен день наша компанія робить вагомий внесок в розвиток кондитерської справи в Україні. І саме тому, ми вирішили подарувати всім поціновувачам солодкого, кондитерам та людям, які обожнюють випікати, можливість приготувати надзвичайно смачні десерти. В цій книзі ви знайдете найрізноманітніші рецепти солодощів від традиційної Панна котти, Великодньої паски та торта «Захер», до вишуканих макарунів з трюфелями, солоного печива та яблук з карамельним мусом. Ми вирішили розділити книгу на дві частини, і зробили це не просто так. Перша складається з класичних рецептів, які завжди будуть актуальними. Друга частина – це рецепти від кращих українських шеф-кондитерів, які поділилися з нами вишуканими та оригінальними десертами. Всі десерти готували професійні кондитери та технологи компанії BISCOTTI. Сподіваємося, книга «BISCOTTI та шефи» стане для вас надійним помічником та дозволить відчути себе справжнім шеф-кондитером.
Опис книги BISCOTTI – українська кондитерська компанія, що виготовляє печиво, тістечка, мафіни та багато іншої продукції, якістю і смаком якої ми пишаємося. Кожен день наша компанія робить вагомий внесок в розвиток кондитерської справи в Україні. І саме тому, ми вирішили подарувати всім поціновувачам солодкого, кондитерам та людям, які обожнюють випікати, можливість приготувати надзвичайно смачні десерти. В цій книзі ви знайдете найрізноманітніші рецепти солодощів від традиційної Панна котти, Великодньої паски та торта «Захер», до вишуканих макарунів з трюфелями, солоного печива та яблук з карамельним мусом. Ми вирішили розділити книгу на дві частини, і зробили це не просто так. Перша складається з класичних рецептів, які завжди будуть актуальними. Друга частина – це рецепти від кращих українських шеф-кондитерів, які поділилися з нами вишуканими та оригінальними десертами. Всі десерти готували професійні кондитери та технологи компанії BISCOTTI. Сподіваємося, книга «BISCOTTI та шефи» стане для вас надійним помічником та дозволить відчути себе справжнім шеф-кондитером.