Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
За результатами багаторічних досліджень, виконаних в асоціації «Біоконверсія», Подільському ДАТУ, Львівському НАУ та інших наукових установах, узагальнення досвіду вітчизняних і іноземних виробників органічної продукції, висвітлено стан, проблеми і перспективи біологізації землеробства, унаслідок освоєння сівозмін, насичених зернобобовими культурами і культурами на сидерат, впровадження розроблених технологій виробництва органічних добрив методом пришвидшеної біологічної ферментації, комплексних гумінових препаратів (методом кавітації), застосування соломи сумісно з сидератами. Розкрито розвиток органічного землеробства в Україні та інших країнах.
Призначено для виробників і споживачів органічної продукції, наукових працівників і фахівців аграрної сфери, викладачів та студентів вищих навчальних закладів освіти ІІ-ІУ рівнів акредитації аграрного та біологічного профілю.
Буде також корисним для тих, хто дбає про родючість українських ґрунтів, виробництво якісних екологічно безпечних продуктів харчування та здоров’я нації нинішнього і прийдешнього поколінь.
За результатами багаторічних досліджень, виконаних в асоціації «Біоконверсія», Подільському ДАТУ, Львівському НАУ та інших наукових установах, узагальнення досвіду вітчизняних і іноземних виробників органічної продукції, висвітлено стан, проблеми і перспективи біологізації землеробства, унаслідок освоєння сівозмін, насичених зернобобовими культурами і культурами на сидерат, впровадження розроблених технологій виробництва органічних добрив методом пришвидшеної біологічної ферментації, комплексних гумінових препаратів (методом кавітації), застосування соломи сумісно з сидератами. Розкрито розвиток органічного землеробства в Україні та інших країнах.
Призначено для виробників і споживачів органічної продукції, наукових працівників і фахівців аграрної сфери, викладачів та студентів вищих навчальних закладів освіти ІІ-ІУ рівнів акредитації аграрного та біологічного профілю.
Буде також корисним для тих, хто дбає про родючість українських ґрунтів, виробництво якісних екологічно безпечних продуктів харчування та здоров’я нації нинішнього і прийдешнього поколінь.