Книга Теоретичні основи технології громадського харчування

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Рекомендовано МОН України як навчальний посібник.

У навчальному посібнику викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки. Велика увага приділяється збереженню вітамінів у готовій кулінарній продукції.

Для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за фахом "Технологія продукції громадського харчування".

Продавец товара
Код товара
939811
Характеристики
Тип обложки
Мягкий
Язык
Украинский
Описание книги

Рекомендовано МОН України як навчальний посібник.

У навчальному посібнику викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки. Велика увага приділяється збереженню вітамінів у готовій кулінарній продукції.

Для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за фахом "Технологія продукції громадського харчування".

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
194 грн
Нет в наличии
Бумажная книга