Книга Теоретичні основи харчових технологій

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У посібнику розглянуто теоретичні і практичні основи харчування людини, основні закономірності харчових технологій, комплексний підхід до удосконалення та розробки інноваційних технологій, фізико-хімічні, біохімічні і мікробіологічні основи харчових технологій, основи довготривалого зберігання харчових продуктів без змін їх якісних показників.

Особлива увага приділена теоретичним і практичним питанням ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості.

Призначено для студентів, магістрантів і аспірантів інженерно-технічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також спеціалістів харчових виробництв.

Код товара
1224433
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Язык
Украинский
Описание книги

У посібнику розглянуто теоретичні і практичні основи харчування людини, основні закономірності харчових технологій, комплексний підхід до удосконалення та розробки інноваційних технологій, фізико-хімічні, біохімічні і мікробіологічні основи харчових технологій, основи довготривалого зберігання харчових продуктів без змін їх якісних показників.

Особлива увага приділена теоретичним і практичним питанням ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості.

Призначено для студентів, магістрантів і аспірантів інженерно-технічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також спеціалістів харчових виробництв.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
334 грн
Нет в наличии
Бумажная книга