Технологія виробництва молока і яловичини. Підручник
Подано біологічні особливості великої рогатої худоби, основи селекційно-племінної роботи та відтворення стада, викладено технології виробництва молока та яловичини, особливості моделювання технологічних процесів у скотарстві, технологію спеціалізованого м’ясного скотарства, виробництво продукції за умов радіоактивного забруднення та енергозберігаючі технології у скотарстві.
Підручник призначено для студентів, аспірантів і викладачів факультетів із підготовки технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва аграрних ВНЗ, спеціалістів господарств та фермерів.
Подано біологічні особливості великої рогатої худоби, основи селекційно-племінної роботи та відтворення стада, викладено технології виробництва молока та яловичини, особливості моделювання технологічних процесів у скотарстві, технологію спеціалізованого м’ясного скотарства, виробництво продукції за умов радіоактивного забруднення та енергозберігаючі технології у скотарстві.
Підручник призначено для студентів, аспірантів і викладачів факультетів із підготовки технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва аграрних ВНЗ, спеціалістів господарств та фермерів.