Книга Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу

Книга Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У монографії висвітлено новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу — м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування.

Новий сирний продукт володіє покращеними органолептичними характеристиками, сталими фізико-хімічними властивостями, високою біологічною цінністю, зниженою собівартістю виробництва, безперервністю знаходження на споживчому ринку, що досягається інноваційним рішенням — сумісним використанням низки властивостей сухого знежиреного молока, концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та заморожування.

Призначено для викладачів, аспірантів і студентів, які займаються науковою роботою та розробкою новітніх  технологій у галузі харчових технологій.

Продавец товара
Код товара
1201978
Характеристики
Тип обложки
Мягкий
Тираж
300
Описание книги

У монографії висвітлено новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу — м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування.

Новий сирний продукт володіє покращеними органолептичними характеристиками, сталими фізико-хімічними властивостями, високою біологічною цінністю, зниженою собівартістю виробництва, безперервністю знаходження на споживчому ринку, що досягається інноваційним рішенням — сумісним використанням низки властивостей сухого знежиреного молока, концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та заморожування.

Призначено для викладачів, аспірантів і студентів, які займаються науковою роботою та розробкою новітніх  технологій у галузі харчових технологій.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
125 грн
Нет в наличии
Бумажная книга