Книга Технологія переробки молока

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Наведений огляд з історії розвитку молочної промисловості. Розглянуті вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлені матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладені традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технологічні схеми виробництва молочних продуктів.

Призначено для використання в навчальному процесі здобувачів вищої освіти за спеціальностями харчових технологій, а також може бути корисно для аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів та спеціалістів молочної промисловості.

Продавец товара
Код товара
981492
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
200
Описание книги

Наведений огляд з історії розвитку молочної промисловості. Розглянуті вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлені матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладені традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технологічні схеми виробництва молочних продуктів.

Призначено для використання в навчальному процесі здобувачів вищої освіти за спеціальностями харчових технологій, а також може бути корисно для аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів та спеціалістів молочної промисловості.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
388 грн
Нет в наличии
Бумажная книга