Книга Технологія морозива

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Пропонуємо вашій увазі навчальний посібник по технології виробництва морозива. Посібник охоплює питання розвитку галузі у світі та в Україні. Книга призначена для підготовки технологів за спеціальністю 7. 091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" та за спеціалізацією "Технологія морозива". Цей посібник також може бути корисним для спеціалістів діючих підприємств.

Продавец товара
Код товара
1266224
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
500
Описание книги

Пропонуємо вашій увазі навчальний посібник по технології виробництва морозива. Посібник охоплює питання розвитку галузі у світі та в Україні. Книга призначена для підготовки технологів за спеціальністю 7. 091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" та за спеціалізацією "Технологія морозива". Цей посібник також може бути корисним для спеціалістів діючих підприємств.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
70 грн
Нет в наличии
Бумажная книга