Страви Полісся з душею
Бумажная книга | Код товара 1296776
Yakaboo 5/5
Автор
Леся Кравецкая
Издательство
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Язык
Украинский
Год издания
2021
Количество страниц
80
Иллюстрации
Цветные
Формат
170х245 мм
Переплет
Твердый

Все о книге Страви Полісся з душею

Страви Полісся — це щось надзвичайно особливе. Тут в одній страві можуть поєднатися гриби та риба. Або квасоля, цукор та мак. До величезної кількості страв тут додають пшоно, капусту чи картоплю. А найбільше в поліській кухні полюбляють страви з білих грибів та лісових ягід. Обов’язково приготуйте своїм рідним токмачі, беці, обварухи чи бобівники. Вас приємно здивує смак різдвяних опіканців з квасолею та маком, вареників з пшоняною кашею чи книшів з цибулею. Вразить своєю самобутністю холоджена поліська юшка, яку ще звуть «колядним борщем» та подають з пампушками із дріжджового тіста, картопляними солов’ями, заправленими розтертим часником, бобівниками. А якщо наважитесь — приготуйте сушену на соломі рибу чи навіть легендарного поліського мацика. Вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати ці цікаві колоритні страви вдома і пригостити ними своїх рідних.

  • Молочний суп з лисичками і пшоном
  • Бульбяні галушки на молоці
  • Поліські білі млинці на квасному молоці
  • Голубці з тертої картоплі з гречкою і рисом на реберцях
  • Молочний сирник з чорницями
  • Маковий завиванець
Читать полное описание
Свернуть
Характеристики
Автор
Леся Кравецкая
Издательство
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Язык
Украинский
Год издания
2021
Количество страниц
80
Иллюстрации
Цветные
Формат
170х245 мм
Переплет
Твердый
Рецензии
  •  
    Страви з Полісся
    Бажаєте опанувати ази приготування страв української кухні? Тоді раджу Вам звернути увагу на Лесі Кравецької "Страви з Полісся". На сторінках цього видання Ви знайдете рецепти напрочуд смачних, вишуканих і водночас із тим надзвичайно простих страв, які зазвичай готують поліські ґадзині.
    Впевнена, що деякі рецепти зможуть здивувати навіть досвідчених гурманів. Наприклад, більшість господинь вміє варити борщ, але мало хто знає, що цю першу страву можна готувати не за традиційним рецептом, а із додаванням таких інгредієнтів, як біла велика квасоля, сушені білі гриби, сушена риба, розсол із квашеної капусти і лляняна олія! Звісно ж, що така страва, яка, до речі, називається колядний (голий) борщ, або охолоджена юшка, суттєво відрізняється від традиційного червоного борщу, який готують на більшій території України, втім смак цієї страви анітрохи не поступається традиційному смаку. Ну і, звісно ж, не можу не розповісти про страву, яка сподобалася мені найбільше: тепер на моєму столі часто з'являється суп під назвою квасок, який складається з сухих білих грибів, моркви, картоплі, цибулі, часнику і квашеної капусти...
    Видання, до речі, має якісне оформлення. Книга твердій палітурці, з крейдованими сторінками та кольоровими ілюстраціями. До того ж, коштує менше 150 гривень!
Купить - Страви Полісся з душею
Страви Полісся з душею
140 грн
Отправка с
03.02.2022
 

Рецензии Страви Полісся з душею

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Страви з Полісся
    Бажаєте опанувати ази приготування страв української кухні? Тоді раджу Вам звернути увагу на Лесі Кравецької "Страви з Полісся". На сторінках цього видання Ви знайдете рецепти напрочуд смачних, вишуканих і водночас із тим надзвичайно простих страв, які зазвичай готують поліські ґадзині.
    Впевнена, що деякі рецепти зможуть здивувати навіть досвідчених гурманів. Наприклад, більшість господинь вміє варити борщ, але мало хто знає, що цю першу страву можна готувати не за традиційним рецептом, а із додаванням таких інгредієнтів, як біла велика квасоля, сушені білі гриби, сушена риба, розсол із квашеної капусти і лляняна олія! Звісно ж, що така страва, яка, до речі, називається колядний (голий) борщ, або охолоджена юшка, суттєво відрізняється від традиційного червоного борщу, який готують на більшій території України, втім смак цієї страви анітрохи не поступається традиційному смаку. Ну і, звісно ж, не можу не розповісти про страву, яка сподобалася мені найбільше: тепер на моєму столі часто з'являється суп під назвою квасок, який складається з сухих білих грибів, моркви, картоплі, цибулі, часнику і квашеної капусти...
    Видання, до речі, має якісне оформлення. Книга твердій палітурці, з крейдованими сторінками та кольоровими ілюстраціями. До того ж, коштує менше 150 гривень!
 
Характеристики Страви Полісся з душею
Автор
Леся Кравецкая
Издательство
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Язык
Украинский
Год издания
2021
Количество страниц
80
Иллюстрации
Цветные
Формат
170х245 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Мелованная
Тираж
2000
ISBN
978-617-12-8640-5
Тип
Бумажная