Основи фізіології та гігієни харчування
Бумажная книга | Код товара 755644
Автор
Надежда Зубар
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
336
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
140х200 мм
Переплет
Мягкий

Все о книге Основи фізіології та гігієни харчування

У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс.

Характеристики
Автор
Надежда Зубар
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
336
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
140х200 мм
Переплет
Мягкий
Рецензии
Купить - Основи фізіології та гігієни харчування
Основи фізіології та гігієни харчування
190 грн
Есть в наличии
 

Рецензии Основи фізіології та гігієни харчування

 
Характеристики Основи фізіології та гігієни харчування
Автор
Надежда Зубар
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
336
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
140х200 мм
Переплет
Мягкий
Бумага
Офсетная
ISBN
978-611-01-0994-9
Вес
300 гр.
Тип
Бумажная