Автор |
О. Войналович, Евгения Марчишина |
Издательство |
Центр навчальної літератури |
Язык |
Украинский |
Год издания |
2018 |
Количество страниц |
582 |
Иллюстрации |
Нет иллюстраций |
Формат |
145х200 мм |
Переплет |
Мягкий |
Все о книге Охорона праці в галузі. Харчові технології. Підручник
У підручнику представлено вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресурсів.
Описано організаційні засади та документальне забезпечення функціонування системи управління охороною праці, вимоги безпеки на різноманітних технологічних процесах обробляння риби та інших водних біоресурсів, особливості забезпечення електро- і пожежної безпеки на підприємствах галузі.
Підручник призначено студентам спеціальності «Харчові технології», а також для керівників та інших посадових осіб, які відповідають за безпеку виконання робіт на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресурсів.
Автор |
О. Войналович, Евгения Марчишина |
Издательство |
Центр навчальної літератури |
Язык |
Украинский |
Год издания |
2018 |
Количество страниц |
582 |
Иллюстрации |
Нет иллюстраций |
Формат |
145х200 мм |
Переплет |
Мягкий |

Обычная цена: 376 грн
Особое предложение: 338 грн
Рецензии Охорона праці в галузі. Харчові технології. Підручник
Автор |
О. Войналович, Евгения Марчишина |
Издательство |
Центр навчальної літератури |
Язык |
Украинский |
Год издания |
2018 |
Количество страниц |
582 |
Иллюстрации |
Нет иллюстраций |
Формат |
145х200 мм |
Переплет |
Мягкий |
Бумага |
Офсетная |
Тираж |
300 |
ISBN |
978-611-01-1228-4 |
Тип |
Бумажная |