Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості
Бумажная книга | Код товара 742402
Автор
Александр Добровольский, Виктор Малышев, Валерий Косенко
Посмотреть все
Издательство
Университет "Украина"
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
298
Иллюстрации
Черно-белые, Таблицы, Схемы
Формат
70х100/16 (~170х240 мм)
Переплет
Мягкий

Все о книге Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості

У підручнику наведено основні положення загального матеріалознавства, охарактеризовано властивості, структуру і застосування сталей, чавунів, кольорових металів та їх сплавів, полімерів, неорганічних матеріалів, наноматеріалів та композиційних матеріалів, які використовуються у харчовій промисловості.

Призначено для студентів вищих навчальних закладів галузей знань 13 "Механічна інженерія", 16 "Хімічна та біоінженерія" та 18 "Виробництво та технології".

Характеристики
Автор
Александр Добровольский, Виктор Малышев, Валерий Косенко
Посмотреть все
Издательство
Университет "Украина"
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
298
Иллюстрации
Черно-белые, Таблицы, Схемы
Формат
70х100/16 (~170х240 мм)
Переплет
Мягкий
Купить - Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості
Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості
125 грн
Нет в наличии
 
Характеристики Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості
Автор
Александр Добровольский, Виктор Малышев, Валерий Косенко, Сергей Кадомский, Нина Кущевская, Елена Папроцкая
Издательство
Университет "Украина"
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
298
Иллюстрации
Черно-белые, Таблицы, Схемы
Формат
70х100/16 (~170х240 мм)
Переплет
Мягкий
Бумага
Офсетная
Тираж
100
ISBN
978-966-388-545-2
Вес
650 гр.
Тип
Бумажная