Книга Львівська кухня

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания
Видавництво «Фолио» та Ігор Лильо представляють найсмачнішу книгу - «Львівська кухня». Це видання лише на перший погляд присвячено кухні - одному з найважливіших аспектів львівської історії. Насправді воно набагато цікавіше і змістовніше. Відомий знавець міста Лева - Ігор Лильо - за допомогою головного редактора журналу «Егоіст», керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні.
Продавец товара
Код товара
514678
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
2000
Описание книги
Видавництво «Фолио» та Ігор Лильо представляють найсмачнішу книгу - «Львівська кухня». Це видання лише на перший погляд присвячено кухні - одному з найважливіших аспектів львівської історії. Насправді воно набагато цікавіше і змістовніше. Відомий знавець міста Лева - Ігор Лильо - за допомогою головного редактора журналу «Егоіст», керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні.
Отзывы
1 Отзыв
Стефанія
26 июля 2020 г
3 балла
Кухня галицьких господинь
Очікувала від книжки трохи більшого, ніж отримала. Але так буває: чим більше очікувань, тим більше розчарувань. Це не збірка рецептів, це радше історія про них, що і зрозуміло, бо автор знаний у Львові історик, екскурсовод. Можливо у співавторстві з професійним кухарем, який знається на львівській кухні, книга була б більш наповненою рецептами і кращою. В деяких рецептах є невеликі неточності, як от у рецепті яворівського пирога. В цілому це більше дослідницька книжка і надіятись на 100% достовірність рецепту не варто. Краще справді випробовувати старі переписи і шукати ідеальний. По книзі мені сподобався рецепт запеченої фіолетової капусти з яблуками, який любив Винниченко, а радше їв для покращення стану здоров'я. Справді незвичний смак і корисний рецепт. Деякі рецепти виявились надто примітивними, так ніби треба було щось дописати, але бракувало історії або досконалого перепису. У цій серії від видавництво "Фоліо" є ще "Київська кухня" авторства Іллі Ноябрьова, але вона мене абсолютно не зацікавила. В цілому тим, хто абсолютно нічого не знає про львівську кухню і вперше стоїть перед плитою, ця книга підійде.
Возникли вопросы? 0-800-335-425
166 грн
Нет в наличии
Бумажная книга