Книга Гігієна продуктів тваринного походження

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У навчальному посібнику охарактеризовано нормативно-правову базу, що забезпечує виробництво продукції тваринного походження в ЄС, згідно вимог Codex Alimentarius та в Україні.

Особливу увагу приділено науковим підходам до безпечності та якості м’яса, охарактеризовано хімічний склад і його технологічні властивості, як сировини для ковбасного виробництва, розглянуто правила гігієни під час зберігання, консервування м’яса, субпродуктів, харчового жиру, крові, кишкової, ендокринно-ферментної, шкіряно-хутрової та іншої технічної сировини.

У навчальному посібнику викладені гігієнічні вимоги до виробництва ковбасних виробів, консервів та інших м’ясних продуктів: підбору безпечної та якісної сировини, збереження її якісних показників, використання оптимальних режимів під час технологічних процесів виробництва різних видів м’ясних продуктів.

Продавец товара
Код товара
880907
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
300
Описание книги

У навчальному посібнику охарактеризовано нормативно-правову базу, що забезпечує виробництво продукції тваринного походження в ЄС, згідно вимог Codex Alimentarius та в Україні.

Особливу увагу приділено науковим підходам до безпечності та якості м’яса, охарактеризовано хімічний склад і його технологічні властивості, як сировини для ковбасного виробництва, розглянуто правила гігієни під час зберігання, консервування м’яса, субпродуктів, харчового жиру, крові, кишкової, ендокринно-ферментної, шкіряно-хутрової та іншої технічної сировини.

У навчальному посібнику викладені гігієнічні вимоги до виробництва ковбасних виробів, консервів та інших м’ясних продуктів: підбору безпечної та якісної сировини, збереження її якісних показників, використання оптимальних режимів під час технологічних процесів виробництва різних видів м’ясних продуктів.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
301 грн
Нет в наличии
Бумажная книга