Книга English for breadmaking

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Спрямований на опанування ділової англійської мови студентами, які навчаються за фахом "Харчові технології". Складається з п'яти розділів, які містять автентичні тексти і передтекстові й післятекстові  вправи для розширення термінологічного словникового запасу, навичок різних видів читання, перекладу та говоріння в межах тематики хлібопекарської галузі.

Для студентів, аспірантів  та викладачів. Може бути корисний для фахівців хлібопекарської галузі, які прагнуть удосконалювати іноземну мову професійного  спрямування.

Продавец товара
Код товара
887589
Описание книги

Спрямований на опанування ділової англійської мови студентами, які навчаються за фахом "Харчові технології". Складається з п'яти розділів, які містять автентичні тексти і передтекстові й післятекстові  вправи для розширення термінологічного словникового запасу, навичок різних видів читання, перекладу та говоріння в межах тематики хлібопекарської галузі.

Для студентів, аспірантів  та викладачів. Може бути корисний для фахівців хлібопекарської галузі, які прагнуть удосконалювати іноземну мову професійного  спрямування.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
153 грн
Нет в наличии
Бумажная книга