Книга Біохімія та технологія оліє-жирової сировини. Навчальний посібник

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания
В навчальному посібнику наведено біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур, нетрадиційної олійної сировини, тваринних жирів, деякі морфологічні особливості олійних культур. Посібник містить також характеристику життєвого циклуолійного насіння, технологічних властивостей насіння олійних культур, особливості технології підготовки насіння до зберігання та промислової переробки. Наведено також вимоги сучасних стандартів до якості насіння олійних культур. Останній розділ посібника присвячено технології використання продуктів переробки олійних культур (макухи та щротів) для одержання білкових продуктів та добавок. Для студ. спеціальності 7.091705 “Технологія жирів і жирозамінників” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія”.
Продавец товара
Код товара
675222
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки
Описание книги
В навчальному посібнику наведено біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур, нетрадиційної олійної сировини, тваринних жирів, деякі морфологічні особливості олійних культур. Посібник містить також характеристику життєвого циклуолійного насіння, технологічних властивостей насіння олійних культур, особливості технології підготовки насіння до зберігання та промислової переробки. Наведено також вимоги сучасних стандартів до якості насіння олійних культур. Останній розділ посібника присвячено технології використання продуктів переробки олійних культур (макухи та щротів) для одержання білкових продуктів та добавок. Для студ. спеціальності 7.091705 “Технологія жирів і жирозамінників” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія”.
Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
369 грн
440 грн
- 17%
В наличии
Бумажная книга
mono-logo
Покупка по частям от 1000 грн
От 3-6 платежей Monobank
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки