Асортимент і якість кондитерських виробів
Бумажная книга | Код товара 101089
Автор
В. Лебединец, И. Сирохман
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
636 стр. (иллюстрации)
Формат
60x84/16 (~145x200 мм)
Переплет
Твердый
Шрифт
PetersburgC

Все о книге Асортимент і якість кондитерських виробів

От издателя:

Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються на діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів. Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців.

Характеристики
Автор
В. Лебединец, И. Сирохман
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
636 стр. (иллюстрации)
Формат
60x84/16 (~145x200 мм)
Переплет
Твердый
Шрифт
PetersburgC
Рецензии
Купить - Асортимент і якість кондитерських виробів
Асортимент і якість кондитерських виробів
445 грн
Есть в наличии
 

Рецензии Асортимент і якість кондитерських виробів

 

Характеристики Асортимент і якість кондитерських виробів

Автор
В. Лебединец, И. Сирохман
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2017
Количество страниц
636 стр. (иллюстрации)
Формат
60x84/16 (~145x200 мм)
Переплет
Твердый
Шрифт
PetersburgC
Тираж
1000
ISBN
978-966-364-899-6
Вес
700 гр.
Тип
Бумажная