Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
Бумажная книга | Код товара 883976
Yakaboo 5/5
Автор
Леся Кравецкая
Издательство
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
128
Иллюстрации
Цветные
Формат
170x245 мм
Переплет
Твердый

Все о книге Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь

Найкращі українські рецепти!

Від популярної блогерки та вправної господині Лесі Кравецької.

Яке ж свято без пишного столу?

Святвечір, Різдво, Масниця, Великдень, Медовий, Яблучний та Горіховий Спас - споконвіку наші предки готували особливі страви для цих традиційних торжеств. Господині мали свої секрети приготування різноманітних смаколиків, які передавалися від матері доньці.

Нам добре відомі ті особливі страви, які дарують неповторний смак кожному святу. У цій книжці Леся Кравецька, відома авторка, блогерка та вправна господиня, зібрала найкращі рецепти для традиційного українського застілля.

М'ясні страви, гарячі зупи, юшки та каші, папмухи й вареники з різноманітними начинками, пісні млинці, великодні пляцки та обрядове печиво - щедрий стіл до кожного свята!

Характеристики
Автор
Леся Кравецкая
Издательство
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
128
Иллюстрации
Цветные
Формат
170x245 мм
Переплет
Твердый
Рецензии
  •  
    «Україна від свята до свята»: смак традиційного і сучасного під одною обкладинкою
    Як усі книги кулінарки, книга визначається філігранністю рецептів і авторських фото до них. Приємно гортати, дивитись і готувати. Всі рецепти представляють сучасну українську кухню у поєднанні із традиційними стравами, знайомими з дитинства.

    Зокрема, завдяки книзі вам вдасться урізноманітнити свій Святвечірній стіл з 12-ма пісними стравами ще й новими рецептами, які повністю відповідають духу свята. Як і розговітись на Великдень авторка пропонує не лише паскою і ковбаскою, а й фірмовими авторськими пляцками – багатошаровими тортами.

    Водночас тут не буде неймовірних інгредієнтів, які вдень із свічкою не знайдеш – все із найближчого магазину чи супермаркету.

    Окрім страв до найбільших християнських свят – Святвечору, Різдва, Масниці, Великодня, Спаса, читачам пропонують і традиційну випічку на інші свята. Хотіли знати як правильно пекти калиту на Андрія чи «драбинки» на Воздвиження? У цій книзі знайдете відповідь.

    Із недоліків – видавництво зекономило на авторській передмові.

    Попри чудовий дизайн, дуже хотілось би, щоб таке видання згодом вийшло не тільки в такому, як зараз, – красивому і доступному вигляді, а можливо більш дорогій, але пишній варіації – з глянцевими сторінками та перемежоване історіями свят, адже саме така книга могла б стати чудовим подарунком як для українських господинь, так і для іноземців, зацікавлених в українській кухні і культурі.
  •  
    Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
    Дуже порадувало нас нове наше придбання, яке, без сумніву, значно доповнило нашу домашню кулінарну бібліотеку. Тут також хочеться зазначити, що це не перша книжка, яку ми мали таку хорошу нагоду придбати, цього дуже добре знаного та популярного сьогодні серед надзвичайно широкого кола читачів автора, відомої блогерки та напрочуд хорошої господині Лесі Кравецької. Це надзвичайно цікава, сучасна та пізнавальна книжка "Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь", яка вийшла у дуже популярному сьогодні видавництві Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", написана чудовою та милозвучною українською мовою. Це видання вийшло у дві тисячі вісімнадцятому році, є досить об"ємним за розміром, містить сто двадцять вісім сторінок, де автор дуже вправно та доречно знайомить нас із просто дуже хорошими та оригінальними стравами, ми маємо можливість вже з перших сторінок зануритись у чудовий світ підготовки до святкового дійства, яке, без сумніву, не може обійтися без з любов"ю та душею приготованих різноманітних страв. Також особливу увагу хочеться звернути на цікаве оформлення цієї чудової книжки: ілюстрації гарні,
    дуже вдало довершують рецепти як сучасної української кухні, так і велику кількість добре знаних та відомих традиційних страв, які є також добре знаними нам ще з дитинства. Що, на нашу думку є дуже вдалим, оскільки, завжди хочеться познайомитися із секретами приготування страв, які на нашу думку є добре нам відомими, які ми неодноразово вже готували, але у кожної господині є свої особливі таємниці, які роблять кожну страву справді неповторною. Тому така книга завжди буде радувати нас, а також стане у пригоді під час приготування до родинних свят!

Купить - Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь

Обычная цена: 125 грн

Особое предложение: 113 грн

Есть в наличии
 

Рецензии Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    «Україна від свята до свята»: смак традиційного і сучасного під одною обкладинкою
    Як усі книги кулінарки, книга визначається філігранністю рецептів і авторських фото до них. Приємно гортати, дивитись і готувати. Всі рецепти представляють сучасну українську кухню у поєднанні із традиційними стравами, знайомими з дитинства.

    Зокрема, завдяки книзі вам вдасться урізноманітнити свій Святвечірній стіл з 12-ма пісними стравами ще й новими рецептами, які повністю відповідають духу свята. Як і розговітись на Великдень авторка пропонує не лише паскою і ковбаскою, а й фірмовими авторськими пляцками – багатошаровими тортами.

    Водночас тут не буде неймовірних інгредієнтів, які вдень із свічкою не знайдеш – все із найближчого магазину чи супермаркету.

    Окрім страв до найбільших християнських свят – Святвечору, Різдва, Масниці, Великодня, Спаса, читачам пропонують і традиційну випічку на інші свята. Хотіли знати як правильно пекти калиту на Андрія чи «драбинки» на Воздвиження? У цій книзі знайдете відповідь.

    Із недоліків – видавництво зекономило на авторській передмові.

    Попри чудовий дизайн, дуже хотілось би, щоб таке видання згодом вийшло не тільки в такому, як зараз, – красивому і доступному вигляді, а можливо більш дорогій, але пишній варіації – з глянцевими сторінками та перемежоване історіями свят, адже саме така книга могла б стати чудовим подарунком як для українських господинь, так і для іноземців, зацікавлених в українській кухні і культурі.
  •  
    Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
    Дуже порадувало нас нове наше придбання, яке, без сумніву, значно доповнило нашу домашню кулінарну бібліотеку. Тут також хочеться зазначити, що це не перша книжка, яку ми мали таку хорошу нагоду придбати, цього дуже добре знаного та популярного сьогодні серед надзвичайно широкого кола читачів автора, відомої блогерки та напрочуд хорошої господині Лесі Кравецької. Це надзвичайно цікава, сучасна та пізнавальна книжка "Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь", яка вийшла у дуже популярному сьогодні видавництві Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", написана чудовою та милозвучною українською мовою. Це видання вийшло у дві тисячі вісімнадцятому році, є досить об"ємним за розміром, містить сто двадцять вісім сторінок, де автор дуже вправно та доречно знайомить нас із просто дуже хорошими та оригінальними стравами, ми маємо можливість вже з перших сторінок зануритись у чудовий світ підготовки до святкового дійства, яке, без сумніву, не може обійтися без з любов"ю та душею приготованих різноманітних страв. Також особливу увагу хочеться звернути на цікаве оформлення цієї чудової книжки: ілюстрації гарні,
    дуже вдало довершують рецепти як сучасної української кухні, так і велику кількість добре знаних та відомих традиційних страв, які є також добре знаними нам ще з дитинства. Що, на нашу думку є дуже вдалим, оскільки, завжди хочеться познайомитися із секретами приготування страв, які на нашу думку є добре нам відомими, які ми неодноразово вже готували, але у кожної господині є свої особливі таємниці, які роблять кожну страву справді неповторною. Тому така книга завжди буде радувати нас, а також стане у пригоді під час приготування до родинних свят!

  •  
    Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
    У народному харчуванні українців чільне місце завжди посідала святкова та обрядова їжа, яка, на відміну від повсякденної, виступала формою родинного спілкування, виконувала об’єднувальну та символічну функції. Вживання святкових і обрядових страв обов’язково супроводжувало низку звичаїв та обрядів.
    Особливого значення набуває стіл у свята, бо їжа часто є обрядовим атрибутом самого свята. Чудовий автор Леся Кравецька поділилася в даній книзі з читачами секретами приготування обрядових страв Святвечора (грибна юшка з вушками, пісні пиріжки з картоплею та маком, вареники з квашеною капустою та гречкою, мачанка з оселедців до вареників, кутя з рису, скумбрія мариновано-печена, пісні пампухи, пісний медівник, узвар та ін.), Різдва (капусняк зі свіжої капусти з бужениною, картопляні палички з кмином до борщу чи капусняку, фарширована картопля, голубці з дерунами і фаршем, ніжна свинина, запечена у фользі, маковий пиріг із сирно-грибною начинкою, вергуни, різдвяні зірочки, горішки та ін.), Масниці (молочна затирка, деруни з сиром, картопляні галушки з сиром і маслом, вареники з сиром, налисники з сиром, запечені в сметані, туленики з сиром та ін.), Великодня (банош з білими грибами та бринзою, картопля з куркою, запечена в молоці, налисники з м’ясом і капустою, запечена сирна паска, великодній баранець та ін.), Спаса (шулики, пісні макові млинці з фруктами, пісні вареники з яблуками та маком, яблучне печиво та ін.), а також обрядове печиво до дня весняного рівнодення, Середохрестя, Вознесіння Господнього, Петра і Павла, Андрія.
    У рецептах, запропонованих у книжці, детально описується процес приготування страв, які легко готуються в домашніх умовах. Будь-яка господиня знайде тут чимало корисного для себе. Книжка стане путівником і порадником як для досвідчених кулінарів, так і для тих, хто тільки прилучається до тонкощів кулінарного мистецтва.
  •  
    Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
    Якщо Ви прагнете внести трохи розмаїття до меню святкового столу, рекомендую Вам скористатися книгою Лесі Кравецької "Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь", адже на сторінках даного видання Ви знайдете детальні вказівки стосовно того, як приготувати смачні шедеври на Святвечір, Різдво, Масницю, Великдень, Медовий, Яблучний та Горіховий Спас, свято Андрія тощо.
    От, наприклад, чи знаєте Ви назву смакоти, зображеної на обкладинці? Ця страва з медом, маком, волоськими горіхами і родзинками називається калитою (калатою, маламаєм) і готується на свято Андрія. А от чи було Вам відомо, що мак можна додавати не лише до солодких страв, а й до пісних пиріжків з картоплею та маком, які прийнято готувати на Святвечір? Особисто я про це раніше навіть не здогадувалася. Тож, думаю, що Ваші гості також стовідсотково будуть вражені, коли побачать і скуштують таку незвичайну і напрочуд смачну святкову страву, а отже, рекомендую Вам не гаяти часу і купувати цю унікальну збірку, адже результат, який Ви побачите після приготування страв за рецептами Лесі Кравецької точно прийдеться до смаку всім поціновувачам якісної їжі.
 
Характеристики Україна від свята до свята. Найкращі страви вправних господинь
Автор
Леся Кравецкая
Издательство
Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Язык
Украинский
Год издания
2019
Количество страниц
128
Иллюстрации
Цветные
Формат
170x245 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
Тираж
2000
ISBN
978-617-12-4660-7
Вес
200 гр.
Тип
Бумажная