Книга Технологія виробництва продукції свинарства

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Книга подає характеристику стану та перспективи розвитку свинарства, біо­логічні особливості свиней, розглядає їх генофонд, питання проведення селек­ційно-племінної роботи, використання гібридизації, детально висвітлює сучасні технології виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней в умовах фермерських господарств.

Для викладачів і студентів вищих навчальних сільськогосподарських закладів із спеціальності «Зооінженерія», практичних працівників.

Продавец товара
Код товара
880898
Описание книги

Книга подає характеристику стану та перспективи розвитку свинарства, біо­логічні особливості свиней, розглядає їх генофонд, питання проведення селек­ційно-племінної роботи, використання гібридизації, детально висвітлює сучасні технології виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней в умовах фермерських господарств.

Для викладачів і студентів вищих навчальних сільськогосподарських закладів із спеціальності «Зооінженерія», практичних працівників.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
251 грн
Нет в наличии
Бумажная книга