Технологія виробництва преміксів
Бумажная книга | Код товара 675790
Автор
Б. Егоров, О. Шаповаленко, А. Макаринская
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2007
Количество страниц
288
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
145х200 мм (средний формат)
Переплет
Твердый

Все о книге Технологія виробництва преміксів

У підручнику подано характеристику сировини, проаналі-зовано рецептуру преміксів, наведено їхню класифікацію, поря-док розрахунку рецептів преміксів та наукові основи їхнього виробництва. Розглянуто принципову та окремі технології про-мислового виробництва преміксів, порядок здійснення техно-логічного контролю виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів III–IV рівнів ак-редитації, які навчаються за спеціальністю «Технологія збері-гання та переробки зерна», а також для фахівців цехів та заводів з виробництва преміксів, кормових добавок та комбікормів, птахофабрик та тваринницьких комплексів і господарств.
Характеристики
Автор
Б. Егоров, О. Шаповаленко, А. Макаринская
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2007
Количество страниц
288
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
145х200 мм (средний формат)
Переплет
Твердый
Рецензии
Купить - Технологія виробництва преміксів
Технологія виробництва преміксів
25 грн
Есть в наличии
 

Рецензии Технологія виробництва преміксів

 
Характеристики Технологія виробництва преміксів
Автор
Б. Егоров, О. Шаповаленко, А. Макаринская
Издательство
Центр навчальної літератури
Язык
Украинский
Год издания
2007
Количество страниц
288
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
145х200 мм (средний формат)
Переплет
Твердый
ISBN
978-966-364-493-6
Тип
Бумажная
Литература
Украинская