Книга Смачні мандри. Нові екскурсії кухнею

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Хто насправді винайшов макарони і зробив їх їжею мільйонів? Як звичайні боби довели до смерті філософа Піфагора? Чому печера Алі Баби відкривалася лише від одного слова «сімсім»? Навіщо з мітли зробили відьомський атрибут? Який стосунок чавунні гармати мають до появи пивної пляшки? І чи правда, що завдяки лимонам з’явилася сицилійська мафія?

Олексій Мустафін пропонує вирушити в подорож... просто вмостившись в улюбленому кріслі. З другою книжкою із серії, започаткованої «Смачними пригодами». На вас чекає безліч цікавих фактів, таємничих історій та несподіваних змін, які відбулися за довгі роки із мешканцями вашої кухні. Книжка буде цікава широкому колу читачів, які цікавляться смачною їжею, мандрівками і розповідями про минуле.

Продавец товара
Код товара
1263485
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Тираж
1000
Описание книги

Хто насправді винайшов макарони і зробив їх їжею мільйонів? Як звичайні боби довели до смерті філософа Піфагора? Чому печера Алі Баби відкривалася лише від одного слова «сімсім»? Навіщо з мітли зробили відьомський атрибут? Який стосунок чавунні гармати мають до появи пивної пляшки? І чи правда, що завдяки лимонам з’явилася сицилійська мафія?

Олексій Мустафін пропонує вирушити в подорож... просто вмостившись в улюбленому кріслі. З другою книжкою із серії, започаткованої «Смачними пригодами». На вас чекає безліч цікавих фактів, таємничих історій та несподіваних змін, які відбулися за довгі роки із мешканцями вашої кухні. Книжка буде цікава широкому колу читачів, які цікавляться смачною їжею, мандрівками і розповідями про минуле.

Отзывы
1 Отзыв
Мария
29 апреля 2021 г
5 баллов
Смачні мандри. Нові екскурсії кухнею
Не знаю, як Ви, а особисто я вважаю, що кулінар має не лише пам'ятати рецепти смачних страв і вміти ці страви готувати, а й знати історію кулінарії та витоки походження деяких інгредієнтів. Саме тому всім небайдужим до кулінарного мистецтва я раджу звернути увагу на книгу Олексія Мустафіна "Смачні мандри. Нові екскурсії кухнею ", адже на сторінках цієї унікальної збірки є чимало цікавою та пізнавальної інформації про те, звідки походять ті чи інші продукти та коли вони стали частиною людського раціону. Запевняю, що в цьому виданні містяться такі неочікувані факти, які здивують навіть найбільш кмітливих та ерудованих читачів. Ще б пак! Адже, погодьтеся, мало хто знає, що макарони, які зазвичай вважаються стравою італійської кухні, насправді походять з Китаю, а на Апеннінах їх вперше скуштувати лише у 13 столітті. Ну і, напевно, не всі знають, що грядки з овочами є навіть у Білому домі, причому там вирощують навіть добре знайомий усім українцям буряк... Видання, до речі, якісне та яскраве. Книга в твердій палітурці, з офсетними сторінками та кольоровими і чорно-білим ілюстраціями. Отож, підбиваючи підсумки, варто лише додати, що така збірка стане корисною та актуальною окрасою будь-якої домашньої бібліотеки.
icon-like
Возникли вопросы? 0-800-335-425
277 грн
Нет в наличии
Бумажная книга