Вход или регистрация
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
Бесплатно по Украине
Без выходних, с 9 до 20
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
У монографії розкриті основні принципи реформування загальної середньої освіти в Україні та створення здорового освітнього середовища у закладах освіти. Проаналізовано систему інновацій у сфері організації харчування учнів як невід’ємну частину забезпечення учнів раціональним, збалансованим, якісним харчуванням; соціального захисту певних категорій учнів. Визначена відповідність послуг з організації харчування запитам школярів. Дана оцінка ефективності діяльності органів управління всіх рівнів та підприємств-організаторів харчування. Спрогнозовано кадровий склад суб’єктів господарювання. Рекомендовано застосування державного регулювання організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти.
Монографія призначена для науковців, керівників підприємств ресторанного господарства, державних службовців, викладачів, магістрантів і всіх тих, хто вивчає або задіяний у вирішенні сучасних проблем організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти.
У монографії розкриті основні принципи реформування загальної середньої освіти в Україні та створення здорового освітнього середовища у закладах освіти. Проаналізовано систему інновацій у сфері організації харчування учнів як невід’ємну частину забезпечення учнів раціональним, збалансованим, якісним харчуванням; соціального захисту певних категорій учнів. Визначена відповідність послуг з організації харчування запитам школярів. Дана оцінка ефективності діяльності органів управління всіх рівнів та підприємств-організаторів харчування. Спрогнозовано кадровий склад суб’єктів господарювання. Рекомендовано застосування державного регулювання організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти.
Монографія призначена для науковців, керівників підприємств ресторанного господарства, державних службовців, викладачів, магістрантів і всіх тих, хто вивчає або задіяний у вирішенні сучасних проблем організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти.