Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Бумажная книга | Код товара 689931
Автор
Елена Иванова, Татьяна Каплина
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2010
Количество страниц
400
Иллюстрации
Таблицы
Формат
60х90/16 (~150х215 мм)
Переплет
Твердый

Все о книге Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства

У підручнику висвітлено широке коло питань щодо організації раціонального санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів.

Для студентів вищих навчальних закладів кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.091711 «Харчова технологія та інженерія» професійного спрямування «Технологія харчування» і 6.14010 «Готельно-ресторанна справа».

Характеристики
Автор
Елена Иванова, Татьяна Каплина
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2010
Количество страниц
400
Иллюстрации
Таблицы
Формат
60х90/16 (~150х215 мм)
Переплет
Твердый
Рецензии
Купить - Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
240 грн
Есть в наличии
 

Рецензии Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства

 
Характеристики Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Автор
Елена Иванова, Татьяна Каплина
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2010
Количество страниц
400
Иллюстрации
Таблицы
Формат
60х90/16 (~150х215 мм)
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
Шрифт
Скулбук
Тираж
1000
ISBN
978-966-680-482-5
Вес
450 гр.
Тип
Бумажная