Формат
Язык книги
Издательство
Год издания
Категория

У підручнику висвітлюються проблеми визначення суб'єктом господарювання потреби у будівництві нового або реконструкції існуючого торгівельного об'єкта, розроблення та погодження проектів, оцінки потенціалу місця розташування та особливості впливу наявних пішохідних та автомобільних потоків на асортиментний профіль магазину.  Приділено увагу основним вимогам до проектування торговельної і неторговельної площ магазину та облаштування зон приймання, зберігання товарів та підготовки їх до продажу, а також особливостям проектування хлібопекарень, виробничих і кулінарних цехів у торговельному об'єкті. Розглянуто специфіку проектування торговельних центрів, складів та розподільчих центрів.

Продавец товара
Код товара
1144006
Описание книги

У підручнику висвітлюються проблеми визначення суб'єктом господарювання потреби у будівництві нового або реконструкції існуючого торгівельного об'єкта, розроблення та погодження проектів, оцінки потенціалу місця розташування та особливості впливу наявних пішохідних та автомобільних потоків на асортиментний профіль магазину.  Приділено увагу основним вимогам до проектування торговельної і неторговельної площ магазину та облаштування зон приймання, зберігання товарів та підготовки їх до продажу, а також особливостям проектування хлібопекарень, виробничих і кулінарних цехів у торговельному об'єкті. Розглянуто специфіку проектування торговельних центрів, складів та розподільчих центрів.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
317 грн
Нет в наличии
Бумажная книга