Книга Практикум з вівчарства і технології виробництва вовни і баранини

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания
Категория

Висвітлює як загальні питання стану і розвитку вівчарства, так і технології виробництва вовни і баранини. У логічній послідовності йдеться про основні види вовни, її фізико-механічні властивості, будову, заготівельні стандарти, оцінку хутрової сировини. Видання розглядає методи обліку і оцінки м`ясної і молочної продуктивності овець. Усі ці питання постійно пов`язані з технологією ведення галузі вівчарства в умовах різних форм господарювання.

Продавец товара
Код товара
880846
Описание книги

Висвітлює як загальні питання стану і розвитку вівчарства, так і технології виробництва вовни і баранини. У логічній послідовності йдеться про основні види вовни, її фізико-механічні властивості, будову, заготівельні стандарти, оцінку хутрової сировини. Видання розглядає методи обліку і оцінки м`ясної і молочної продуктивності овець. Усі ці питання постійно пов`язані з технологією ведення галузі вівчарства в умовах різних форм господарювання.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
70 грн
Нет в наличии
Бумажная книга