Підкори свою кухню
Бумажная книга | Код товара 881219
Yakaboo 5/5
Автор
Энн Баррел, Сюзанна Ленцер
Издательство
Видавництво Старого Лева
Язык
Украинский
Год издания
2018
Год первого издания
2013
Переводчик
Геннадий Шпак
Количество страниц
256
Иллюстрации
Цветные

Все о книге Підкори свою кухню

Екстравагантна та життєлюбна шеф-кухар Енн Баррел давно стала улюбленицею світових телеканалів. І на телебаченні, і у своїх книжках вона ділиться рецептами приготування страв, які до цього були доступні лише в меню найкращих ресторанів. Енн Баррел доводить, що усе можна приготувати в домашніх умовах, на власній кухні: чи то досконалий омлет, чи млинці з гарбузом, рікотою та яблучно-родзинковим соусом. Повірте, вам буде чим здивувати рідних чи друзів!

У цій книжці – близько сотні рецептів, які відкриють вам найважливіші техніки приготування різноманітних страв, десертів та напоїв. Обов’язково скористайтеся підказками від Енн, її рецепти справді додають сил і великого натхнення.

Характеристики
Автор
Энн Баррел, Сюзанна Ленцер
Издательство
Видавництво Старого Лева
Язык
Украинский
Год издания
2018
Год первого издания
2013
Переводчик
Геннадий Шпак
Количество страниц
256
Иллюстрации
Цветные
Рецензии
  • Підкори свою кухню
    Це надзвичайно цікава, пізнавальна та напрочуд оригінально оформлена, чудово проілюстрована кулінарна книга шеф-кухарки і відомої телеведучої Енн Барел - "Підкори свою кухню". Вийшло це видання відомих авторів Енн Баррел та Сюзанни Ленцер у популярному та добре знаному серед широкого кола читачів видавничому домі "Видавництво Старого Лева". Це вже друге видання цієї книжки, воно вийшло у дві тисячі вісімнадцятому році, перше ж видання відбулося у дві тисячі тринадцятому році. Написана ця книжка неймовірно милозвучною та колоритною українською мовою. Над перекладом працював дуже талановитий фахівець своєї справи - перекладач Геннадій Шпак. Кулінарна книга є досить об"ємною за розміром, вона містить двісті п"ятдесят шість сторінок просто цікавої та напрочуд пізнавальної інформації. Авторами представлено десять розділів, в яких міститься дуже велика кількість різноманітних рецептів, які докладно зможуть познайомити вас із найважливішими техніками приготування різноманітних страв, десертів та напоїв.
    Дуже гарно у розділі "Подяка" відомий шеф-кухар та телеведуча висловлює велетенську подяку усім, хто не лише зробив цю книжку можливою, а й повсякчас підтримував добрим словом, усмішкою та любов"ю, серед яких: мама Мерлін, сестра Джейн, члени родини: Сара, Джим, Марія, менеджер і друг Скотт Фльдман, друзі, телеканал "Food Network".
    Ми маємо таку чудову нагоду та можливість скористатися цікавими підказками від Енн Баррел, чиї рецепти справді є не надто складними, а є корисними та досить доступними, адже вона аж ніяк не прагне представити читачам лише рецепти вишуканих ресторанних страв. Енн Баррел закликає нас готувати саме нескладні у приготуванні, смачні та корисні домашні страви, якими так приємно пригощати своїх рідних, близьких та друзів.
    Книга відомого шеф-кухаря, надзвичайно популярної телеведучої Енн Баррел, яка працювала в декількох ресторанах, викладала в Інституті кулінарної освіти, чиї книги неодноразово потрапляли до списків бестселерів «Нью-Йорк Таймс», без сумніву, прикрасить Вашу домашню бібліотеку!

  • «Підкори свою кухню»: запальна кулінарія від Енн Барел
    У «Видавництві Старого Лева» вийшла українською книга американської шеф-кухарки і телеведучої Енн Барел.

    Українським глядачам ексцентрична телезірка теж знайома. Емоційна, запальна і харизматична дамочка з цікавою стрижкою, так готує і розповідає, що можна захлинутись своєю слиною.

    Окрім того, що Барел працювала в кількох ресторанах, вона ще й викладачка в Інституті кулінарної освіти, а її книги потрапляли до списків бестселерів «Нью-Йорк Таймс».

    В книзі ви знайдете рецепти перших і основних страв, бранчів і сендвічі, гарнірі і десертів.

    Сендвічам тут присвячений окремий розділ, адже авторка переконана – це прекрасна страва, якщо готувати її зі смачних, якісних і натуральних продуктів.

    «Хоча би скільки у мене не було телешоу і хоч би скільки книг я продала, кухарство – це частина моєї душі, тож якби мої нове життя знаменитості раптом розсипалося на порох, я б навпростець повернулася до кухні, взяла б дерев’яну ложку і заходилася б готувати,» – пише авторка в передмові.

    Авторка не намагається подати читачам ресторанні страви. Вона закликає готувати смачну домашню їжу. Ту саму, яку хочеться зготувати у затишній кухні, у зручному одязі для себе і друзів. Рецепти тут невибагливі – все аби показати, що кухарство – це легко і весело.

    Більшість продуктів можна дістати в українських супермаркетах, хоча, очевидно, багатьом прийдеться корегувати рецепт під себе: наприклад, замінивши кедрові горішки більш прозаїчними ( і дешевшими) волоськими, а ізраїльський кус-кус та кошерну сіль на аналогічні із найближчого магазину ( звісно, якщо ви не іудей).

    Книга однозначно буде корисною для тих, хто вперто готує курку за одним рецептом і не готовий спробувати кус-кус або чечевицю, поки є гречка. Їх спонукають до експериментів!

    Крім того Енн подає свої 10 правил «підкорення кухні». Усі секрети не розкрию, але перша і основна порада – до кінця читати рецепт, перш ніж починати готувати.
Купить - Підкори свою кухню
Підкори свою кухню
350 грн
Есть в наличии
 

Рецензии Підкори свою кухню

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • Підкори свою кухню
    Це надзвичайно цікава, пізнавальна та напрочуд оригінально оформлена, чудово проілюстрована кулінарна книга шеф-кухарки і відомої телеведучої Енн Барел - "Підкори свою кухню". Вийшло це видання відомих авторів Енн Баррел та Сюзанни Ленцер у популярному та добре знаному серед широкого кола читачів видавничому домі "Видавництво Старого Лева". Це вже друге видання цієї книжки, воно вийшло у дві тисячі вісімнадцятому році, перше ж видання відбулося у дві тисячі тринадцятому році. Написана ця книжка неймовірно милозвучною та колоритною українською мовою. Над перекладом працював дуже талановитий фахівець своєї справи - перекладач Геннадій Шпак. Кулінарна книга є досить об"ємною за розміром, вона містить двісті п"ятдесят шість сторінок просто цікавої та напрочуд пізнавальної інформації. Авторами представлено десять розділів, в яких міститься дуже велика кількість різноманітних рецептів, які докладно зможуть познайомити вас із найважливішими техніками приготування різноманітних страв, десертів та напоїв.
    Дуже гарно у розділі "Подяка" відомий шеф-кухар та телеведуча висловлює велетенську подяку усім, хто не лише зробив цю книжку можливою, а й повсякчас підтримував добрим словом, усмішкою та любов"ю, серед яких: мама Мерлін, сестра Джейн, члени родини: Сара, Джим, Марія, менеджер і друг Скотт Фльдман, друзі, телеканал "Food Network".
    Ми маємо таку чудову нагоду та можливість скористатися цікавими підказками від Енн Баррел, чиї рецепти справді є не надто складними, а є корисними та досить доступними, адже вона аж ніяк не прагне представити читачам лише рецепти вишуканих ресторанних страв. Енн Баррел закликає нас готувати саме нескладні у приготуванні, смачні та корисні домашні страви, якими так приємно пригощати своїх рідних, близьких та друзів.
    Книга відомого шеф-кухаря, надзвичайно популярної телеведучої Енн Баррел, яка працювала в декількох ресторанах, викладала в Інституті кулінарної освіти, чиї книги неодноразово потрапляли до списків бестселерів «Нью-Йорк Таймс», без сумніву, прикрасить Вашу домашню бібліотеку!

  • «Підкори свою кухню»: запальна кулінарія від Енн Барел
    У «Видавництві Старого Лева» вийшла українською книга американської шеф-кухарки і телеведучої Енн Барел.

    Українським глядачам ексцентрична телезірка теж знайома. Емоційна, запальна і харизматична дамочка з цікавою стрижкою, так готує і розповідає, що можна захлинутись своєю слиною.

    Окрім того, що Барел працювала в кількох ресторанах, вона ще й викладачка в Інституті кулінарної освіти, а її книги потрапляли до списків бестселерів «Нью-Йорк Таймс».

    В книзі ви знайдете рецепти перших і основних страв, бранчів і сендвічі, гарнірі і десертів.

    Сендвічам тут присвячений окремий розділ, адже авторка переконана – це прекрасна страва, якщо готувати її зі смачних, якісних і натуральних продуктів.

    «Хоча би скільки у мене не було телешоу і хоч би скільки книг я продала, кухарство – це частина моєї душі, тож якби мої нове життя знаменитості раптом розсипалося на порох, я б навпростець повернулася до кухні, взяла б дерев’яну ложку і заходилася б готувати,» – пише авторка в передмові.

    Авторка не намагається подати читачам ресторанні страви. Вона закликає готувати смачну домашню їжу. Ту саму, яку хочеться зготувати у затишній кухні, у зручному одязі для себе і друзів. Рецепти тут невибагливі – все аби показати, що кухарство – це легко і весело.

    Більшість продуктів можна дістати в українських супермаркетах, хоча, очевидно, багатьом прийдеться корегувати рецепт під себе: наприклад, замінивши кедрові горішки більш прозаїчними ( і дешевшими) волоськими, а ізраїльський кус-кус та кошерну сіль на аналогічні із найближчого магазину ( звісно, якщо ви не іудей).

    Книга однозначно буде корисною для тих, хто вперто готує курку за одним рецептом і не готовий спробувати кус-кус або чечевицю, поки є гречка. Їх спонукають до експериментів!

    Крім того Енн подає свої 10 правил «підкорення кухні». Усі секрети не розкрию, але перша і основна порада – до кінця читати рецепт, перш ніж починати готувати.
 

Характеристики Підкори свою кухню

Автор
Энн Баррел, Сюзанна Ленцер
Издательство
Видавництво Старого Лева
Язык
Украинский
Год издания
2018
Год первого издания
2013
Переводчик
Геннадий Шпак
Количество страниц
256
Иллюстрации
Цветные
Формат
190х255 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Мелованная
Шрифт
Proba Pro
Тираж
2000
ISBN
978-617-679-418-9
Вес
900 гр.
Тип
Бумажная