Вход или регистрация
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
Бесплатно по Украине
Без выходных, с 9 до 20
Для отслеживания статуса заказов и рекомендаций
Чтобы видеть сроки доставки
Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агро-біологічні, агротехнічні основи овочівництва.
Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зелених, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур.
Рекомендовано для підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів спеціальності 201 «Агрономія» у ЗВО III–IV рівнів акредитації, а також може бути корисним для наукових працівників, викладачів і фахівців овочевих господарств.
Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агро-біологічні, агротехнічні основи овочівництва.
Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зелених, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур.
Рекомендовано для підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів спеціальності 201 «Агрономія» у ЗВО III–IV рівнів акредитації, а також може бути корисним для наукових працівників, викладачів і фахівців овочевих господарств.