Книга Овочівництво. Навчальний посібник

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агро-біологічні, агротехнічні основи овочівництва.

Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зелених, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур.

Рекомендовано для підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів спеціальності 201 «Агрономія» у ЗВО III–IV рівнів акредитації, а також може бути корисним для наукових працівників, викладачів і фахівців овочевих господарств.

Код товара
1501185
Характеристики
Тип обложки
Твердый
Язык
Украинский
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки
Описание книги

Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агро-біологічні, агротехнічні основи овочівництва.

Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зелених, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур.

Рекомендовано для підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів спеціальності 201 «Агрономія» у ЗВО III–IV рівнів акредитації, а також може бути корисним для наукових працівників, викладачів і фахівців овочевих господарств.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
960 грн
В наличии
Бумажная книга
Оплачивайте частями
Чтобы оплатить частями: нужно иметь карты Monobank или ПриватБанка, при оформлении заказа выберите способ оплаты «Покупка частями от Monobank» или «Оплата частями от ПриватБанка».
ПриватБанк
2-4 платежа
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки