Книга Основи метрології, стандартизації, сертифікації та управління якістю

Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У навчальному посібнику на базі основних понять метрології, стандартизації, сертифікації розглянуті питання сертифікації продукції, організації та фінансування робіт із стандартизації, стимулювання застосування державних стандартів, міжнародні відносини у сфері стандартизації та сертифікації, впровадження в Україні вимог директив Європейського Союзу, санітарних, екологічних, ветеринарних норм та міжнародних і європейських стандартів. Пропонуються до розгляду функції органів державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил, права, обов’язки та відповідальність їх службових осіб, відповідальність суб’єктів підприємницької діяльності за порушення стандартів, норм і правил, положення про проведення митними органами верифікації сертифікатів про походження товарів з України. Викладаються основи про вдосконалення контролю якості і безпеки харчових продуктів. Посібник розрахований на керівників, інженерно-технічних працівників та спеціалістів підприємств, установ, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності, студентів економічних, інженерних, та екологічних спеціальностей вузів, які мають професійний інтерес до питань забезпечення конкурентоспроможності продукції та її якості, порядку проведення та організації сертифікації продукції в Україні.

Продавец товара
Код товара
1144007
Описание книги

У навчальному посібнику на базі основних понять метрології, стандартизації, сертифікації розглянуті питання сертифікації продукції, організації та фінансування робіт із стандартизації, стимулювання застосування державних стандартів, міжнародні відносини у сфері стандартизації та сертифікації, впровадження в Україні вимог директив Європейського Союзу, санітарних, екологічних, ветеринарних норм та міжнародних і європейських стандартів. Пропонуються до розгляду функції органів державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил, права, обов’язки та відповідальність їх службових осіб, відповідальність суб’єктів підприємницької діяльності за порушення стандартів, норм і правил, положення про проведення митними органами верифікації сертифікатів про походження товарів з України. Викладаються основи про вдосконалення контролю якості і безпеки харчових продуктів. Посібник розрахований на керівників, інженерно-технічних працівників та спеціалістів підприємств, установ, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності, студентів економічних, інженерних, та екологічних спеціальностей вузів, які мають професійний інтерес до питань забезпечення конкурентоспроможності продукції та її якості, порядку проведення та організації сертифікації продукції в Україні.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
251 грн
Нет в наличии
Бумажная книга