Методи контролю якості харчової продукції
Бумажная книга | Код товара 689911
Автор
Александр Черевко, Людмила Крайнюк, Людмила Касилова
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2015
Количество страниц
215
Иллюстрации
Таблицы
Формат
145x205 мм
Переплет
Мягкий

Все о книге Методи контролю якості харчової продукції

   У посібнику висвітлено загальні підходи та правову базу контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямком підготовки “Харчова технологія та інженерія” спеціальностей 7.091711 “Технологія харчування”, 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”, 7.091709 “Технологія зберігання, консервування та переробки молока” і 7.130201 «Зооінженерія», аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м’ясної і молочної промисловості.

Характеристики
Автор
Александр Черевко, Людмила Крайнюк, Людмила Касилова
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2015
Количество страниц
215
Иллюстрации
Таблицы
Формат
145x205 мм
Переплет
Мягкий
Рецензии
Купить - Методи контролю якості харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
380 грн
Отправка с
22.02.2022
 

Рецензии Методи контролю якості харчової продукції

 
Характеристики Методи контролю якості харчової продукції
Автор
Александр Черевко, Людмила Крайнюк, Людмила Касилова
Издательство
Університетська книга
Язык
Украинский
Год издания
2015
Количество страниц
215
Иллюстрации
Таблицы
Формат
145x205 мм
Переплет
Мягкий
Бумага
Офсетная
ISBN
978-966-680-583-9
Тип
Бумажная