Категория
Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

У посібнику, відповідно до навчальної програми, висвітлено історію крупяних культур, їх поширення, морфологічні і біологічні особливості та інтенсивні технології їх вирощування.

Для студентів і викладачів вищих аграрних закладів освіти, наукових співробітників, агрономів, керівників господарств, фахівців дорадчих служб, фермерів.

Продавец товара
Код товара
880856
Описание книги

У посібнику, відповідно до навчальної програми, висвітлено історію крупяних культур, їх поширення, морфологічні і біологічні особливості та інтенсивні технології їх вирощування.

Для студентів і викладачів вищих аграрних закладів освіти, наукових співробітників, агрономів, керівників господарств, фахівців дорадчих служб, фермерів.

Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
109 грн
Нет в наличии
Бумажная книга