Книга Jamie's Kitchen

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания

'Jamie should be given the Victoria Cross' The Times

With over 100 delicious recipes, Jamie shows that anyone can learn to cook beautiful food based on simple principles and techniques, in this stunning new hardback edition of Jamie's Kitchen

Divided into chapters on different techniques: Cracking Salads, Cooking without Heat, Poaching & Boiling, Steaming & Cooking in the Bag, Stewing & Braising, Frying, Roasting, Pot-roasting & Pan-roasting, Grilling & Chargrilling and Baking & Sweet Things, you'll soon be cooking up a storm. Jamie also gives you advice on kitchen kit and shopping tips.

Simple but tasty recipes include:

· Warm SALAD of ROASTED SQUASH, PROSCIUTTO and PECORINO
· CITRUS-SEARED TUNA with CRISPY NOODLES, HERBS and CHILLI
· PAPPARDELLE PASTA with AMAZING SLOW COOKED MEAT
· LEBANESE LEMON CHICKEN
· BAILEYS and BANANA BREAD & BUTTER PUDDING

'Jamie offers lots of his chunky, hunky dishes for feeding the hungry, and lathers the whole lot with ladlefuls of encouragement' Daily Telegraph
___________

Celebrating the 20th anniversary of The Naked Chef Penguin are re-releasing Jamie's first five cookbooks as beautiful Hardback Anniversary Editions - an essential for every kitchen.

The Naked Chef
The Return of the Naked Chef
Happy Days with the Naked Chef
Jamie's Kitchen
Jamie's Dinners

'20 years on . . . Does it stand the test of my kitchen? The answer is a resounding yes. Jamie's genius is in creating maximum flavour from quick, easy-to-follow recipes . . . It hasn't dated at all' Daily Telegraph on The Naked Chef
_____________

Продавец товара
Код товара
941637
Характеристики
Тип обложки
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки
Описание книги

'Jamie should be given the Victoria Cross' The Times

With over 100 delicious recipes, Jamie shows that anyone can learn to cook beautiful food based on simple principles and techniques, in this stunning new hardback edition of Jamie's Kitchen

Divided into chapters on different techniques: Cracking Salads, Cooking without Heat, Poaching & Boiling, Steaming & Cooking in the Bag, Stewing & Braising, Frying, Roasting, Pot-roasting & Pan-roasting, Grilling & Chargrilling and Baking & Sweet Things, you'll soon be cooking up a storm. Jamie also gives you advice on kitchen kit and shopping tips.

Simple but tasty recipes include:

· Warm SALAD of ROASTED SQUASH, PROSCIUTTO and PECORINO
· CITRUS-SEARED TUNA with CRISPY NOODLES, HERBS and CHILLI
· PAPPARDELLE PASTA with AMAZING SLOW COOKED MEAT
· LEBANESE LEMON CHICKEN
· BAILEYS and BANANA BREAD & BUTTER PUDDING

'Jamie offers lots of his chunky, hunky dishes for feeding the hungry, and lathers the whole lot with ladlefuls of encouragement' Daily Telegraph
___________

Celebrating the 20th anniversary of The Naked Chef Penguin are re-releasing Jamie's first five cookbooks as beautiful Hardback Anniversary Editions - an essential for every kitchen.

The Naked Chef
The Return of the Naked Chef
Happy Days with the Naked Chef
Jamie's Kitchen
Jamie's Dinners

'20 years on . . . Does it stand the test of my kitchen? The answer is a resounding yes. Jamie's genius is in creating maximum flavour from quick, easy-to-follow recipes . . . It hasn't dated at all' Daily Telegraph on The Naked Chef
_____________

Отзывы
1 Отзыв
Алла Анциферова
20 августа 2021 г
5 баллов
Нестареющая классика
Очень рада, что издательство к юбилею выхода решило сделать репринт первых книг Джейми Оливера. Конечно, до сих пор можно их купить как подержанными, так и новыми, но для этого нужно приложить усилия. А тут под новой обложкой абсолютно то же содержание, вплоть до фотографий автора с новорожденной дочкой (которая сейчас уже взрослая барышня). Но это так, лирическое отступление, ведь книга, само собой, не о переживаниях молодого отца, а о кулинарии. Рецептов в ней действительно много, каждый разворот - это рецепт плюс фотография готового блюда, что очень помогает и при муках выбора "что приготовить?", и с эффектной подачей блюда. Рецепты разбиты не по традиционным категориям "закуски и салаты, супы, основные блюда, десерты", а по способам приготовления: варка на пару, жарка, запекание, тушение, гриль, выпечка. Не все ингредиенты доступны в ближайшем магазине или на небольшом рынке, но тут уже надо учитывать, что мы с Джейми живём на разных концах Европы. Что-то можно заменить (в разумных пределах), часто используемые ингредиенты - заказать в интернет-магазинах. Ну, или найти другое вдохновляющее блюдо :) Поверьте, тут их немало!
Возникли вопросы? 0-800-335-425
1685 грн
Доставка c UK 20-30 дней
Бумажная книга
Оплачивайте частями
Чтобы оплатить частями: нужно иметь карты Monobank или ПриватБанка, при оформлении заказа выберите способ оплаты «Покупка частями от Monobank» или «Оплата частями от ПриватБанка».
ПриватБанк
2-4 платежа
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки