Книга English Bread and Yeast Cookery

Формат
Язык книги
Издательство
Год издания
In this universally acclaimed book Elizabeth David deals with all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. The recipes cover yeast cookery of all kinds, and the many lovely, old-fashioned spiced breads, buns, pancakes and muffins, among others, are all described with her typical elegance and unrivalled knowledge.
Продавец товара
Код товара
944657
Характеристики
Тип обложки
Мягкий
Язык
Английский
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки
Описание книги
In this universally acclaimed book Elizabeth David deals with all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. The recipes cover yeast cookery of all kinds, and the many lovely, old-fashioned spiced breads, buns, pancakes and muffins, among others, are all described with her typical elegance and unrivalled knowledge.
Отзывы
Возникли вопросы? 0-800-335-425
1101 грн
Доставка c UK 20-30 дней
Бумажная книга
Оплачивайте частями
Чтобы оплатить частями: нужно иметь карты Monobank или ПриватБанка, при оформлении заказа выберите способ оплаты «Покупка частями от Monobank» или «Оплата частями от ПриватБанка».
ПриватБанк
2-4 платежа
Доставка и оплата
Указать город доставки Чтобы видеть точные условия доставки