Книга Готовим мясо. Яркие рецепты на каждый день @Stilynavkus

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Тетяна Дудка - кухарка-ентузіастка, розробниця рецептів, фудфотографиня, фудстилістка і фудблогерка. Співпрацює з кулінарними сайтами та журналами.

Авторка не боїться експериментувати, адже її девіз: «Атмосфера на кухні має бути веселою!» Не варто турбуватися, якщо спочатку щось не виходить. Будь-який результат – це досвід. Давайте готувати разом!

Який же обід без м'ясних страв - апетитних, соковитих, ситних! Але чим здивувати м'ясоїдів? Фантазія вичерпана. Невже знову будуть котлети? Чи рис із м'ясом а ля плов? Стоп! М'ясні страви можна приготувати інакше!

Вирішили підсмажити курячі стегна? Готуйте їх з виноградом та червоною цибулею. Замість звичних котлет, зробіть з фаршу ніжний шницель. А на перше подайте суп в азіатському стилі з локшиною соба. Бажаєте на обід щось більш традиційне? Будь ласка! Вам рецепт супу з тефтелями та шпинатом і печінки з цибулею та маринованими огірками. Все буде смачно з першого разу!

  • Яловича вирізка з маринованою цибулею
  • Філе качки з гарбузом і шпинатом
  • Свиняче «яблучко», запечене зі сливами та корицею
  • Фрикадельки з баранини у журавлинному соусі
  • Котлети з індички з яблуками
  • Кролик з квасолею та беконом
  • Ватрушки з куркою, сиром та томатами
Продавець товару
Код товару
1393881
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
2500
Опис книги

Тетяна Дудка - кухарка-ентузіастка, розробниця рецептів, фудфотографиня, фудстилістка і фудблогерка. Співпрацює з кулінарними сайтами та журналами.

Авторка не боїться експериментувати, адже її девіз: «Атмосфера на кухні має бути веселою!» Не варто турбуватися, якщо спочатку щось не виходить. Будь-який результат – це досвід. Давайте готувати разом!

Який же обід без м'ясних страв - апетитних, соковитих, ситних! Але чим здивувати м'ясоїдів? Фантазія вичерпана. Невже знову будуть котлети? Чи рис із м'ясом а ля плов? Стоп! М'ясні страви можна приготувати інакше!

Вирішили підсмажити курячі стегна? Готуйте їх з виноградом та червоною цибулею. Замість звичних котлет, зробіть з фаршу ніжний шницель. А на перше подайте суп в азіатському стилі з локшиною соба. Бажаєте на обід щось більш традиційне? Будь ласка! Вам рецепт супу з тефтелями та шпинатом і печінки з цибулею та маринованими огірками. Все буде смачно з першого разу!

  • Яловича вирізка з маринованою цибулею
  • Філе качки з гарбузом і шпинатом
  • Свиняче «яблучко», запечене зі сливами та корицею
  • Фрикадельки з баранини у журавлинному соусі
  • Котлети з індички з яблуками
  • Кролик з квасолею та беконом
  • Ватрушки з куркою, сиром та томатами
Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
180 грн
Немає в наявності
Паперова книга