Усе про ресторанний бізнес
Фото - Усе про ресторанний бізнес
Бумажная книга | Код товара 147403
Автор
Алла Беляева
Издательство
БАО
Язык
Украинский
Год издания
2009
Переводчик
Олег Завязкин
Количество страниц
544 стр. (иллюстрации, цветные вклейки)
Формат
84x108/32 (~130x210 мм)
Переплет
Твердый

Все о книге  Усе про ресторанний бізнес

От издателя:

Автор цієї книжки – справжній професіонал, який пройшов сорокарічний шлях у системі громадського харчування від кухаря до керівника обласного рівня. Завдання видання – допомогти всім, хто вирішив зайнятися ресторанним бізнесом, а також тим, хто бажає опанувати професію офіціанта, бармена. Зміст книжки відповідає навчальній програмі для коледжів, навчально-курсових комбінатів, технікумів. У ній представлено теоретичні основи організації обслуговування в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв і напоїв, основи роботи офіціанта і бармена. Наводиться коротка характеристика страв і напоїв. Особливу увагу приділено організації банкетів, прийомів і різних тематичних заходів.

Характеристики
Автор
Алла Беляева
Издательство
БАО
Язык
Украинский
Год издания
2009
Переводчик
Олег Завязкин
Количество страниц
544 стр. (иллюстрации, цветные вклейки)
Формат
84x108/32 (~130x210 мм)
Переплет
Твердый
Купить - Усе про ресторанний бізнес
Усе про ресторанний бізнес
41 грн
Нет в наличии
 

Характеристики  Усе про ресторанний бізнес

Автор
Алла Беляева
Издательство
БАО
Язык
Украинский
Год издания
2009
Переводчик
Олег Завязкин
Количество страниц
544 стр. (иллюстрации, цветные вклейки)
Формат
84x108/32 (~130x210 мм)
Переплет
Твердый
Бумага
Газетная
Шрифт
SchoolBookC
Тираж
2000
ISBN
978-966-481-329-4#978-966-481-245-7
Вес
400 гр.
Тип
Бумажная