Книга Зваблення їжею з українським смаком

Книга Зваблення їжею з українським смаком

10 Відгуків
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Зваблення їжею з українським смаком" - це вже друга книжка відомого шеф-кухаря, кулінарного експерта та телеведучого Євгена Клопотенка, яка виходить у видавництві #книголав

Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.

Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.

«Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». 

— Євген Клопотенко

«Що ми згадуємо, коли нас запитують про українську кухню — борщ, вареники, сало? Євген Клопотенко виходить за межі стереотипів і відкриває у новій книжці стільки цікавих фактів про наші кулінарні традиції та ділиться рецептами страв, які можуть змінити наші уявлення про них. І це не тільки книжка рецептів, а пізнавальне видання про те, як формувались українська філософія кухні. Дуже рада нашій співпраці, сподіваюсь, що ця книжка стане такою ж популярною, як і попередня».

— Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав

Продавець товару
Код товару
1250779
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Мова
Українська
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

Зваблення їжею з українським смаком" - це вже друга книжка відомого шеф-кухаря, кулінарного експерта та телеведучого Євгена Клопотенка, яка виходить у видавництві #книголав

Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.

Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.

«Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». 

— Євген Клопотенко

«Що ми згадуємо, коли нас запитують про українську кухню — борщ, вареники, сало? Євген Клопотенко виходить за межі стереотипів і відкриває у новій книжці стільки цікавих фактів про наші кулінарні традиції та ділиться рецептами страв, які можуть змінити наші уявлення про них. І це не тільки книжка рецептів, а пізнавальне видання про те, як формувались українська філософія кухні. Дуже рада нашій співпраці, сподіваюсь, що ця книжка стане такою ж популярною, як і попередня».

— Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав

Відгуки
10 Відгуків
Микита
1 жовтня 2021 р
5 балів
Зваблення їжею з українським смаком
"Які страви ви уявляєте, коли думаєте про українську кухню? Борщ, вареники?.. А знаєте, про що б іще подумали українці в XIX столітті? Про шпундру, тетерю, квашу і й ще чимало іншого. Що ж справді вважати українською кухнею і які страви незаслужено відійшли у небуття." У всьому цьому Євген Клопотенко допоможе розібратися за допомогою цієї книги. Книга "Зваблення їжею з українським смаком" містить 70 рецептів українських страв, як сьогодення, так і минулого. У цій книзі, як і у всіх книгах Євгена Клопотенка, дуже красиві ілюстрації до кожної страви. Загалом усі рецепти поділені на підрозділи: м'ясо, овочі та гриби, риба, закуски, супи та юшки, каші, солодке, випічка, напої. Рекомендую до придбання усім, хто хоче дізнатися більше про українську кулінарію.
Ганна Канавець
21 липня 2021 р
3 бали
можливо комусь і підійде
Книга суто індивідуальна на "любителя" як кажуть. По-перше, що мені найбільше не подобається, це те, що зараз будь-яка медійна особа, котра має гроші, може писати книги, видавати їх, рекламувати (бо ж має гроші), люди їх купують (бо ж людина популярна) і як результат цей типу письменник заробляє гроші. виглядає абсурдно. По-друге, щодо змісту. сама по собі книга звісно зацікавить тих, хто цікавиться або кулінарією або є фанатами Євгена Клопотенка. Зрештою, оформлення книги таке, що її можна подарувати на свято мамі, бабусі, подрузі т.д. Але ж і зміст сам по собі дивує. деякі рецепти містять такі інгредієнти, що хочеться спитати, а чи точно ми готуємо українську їжу? чи дійсно наші бабусі та матусі колись додавали все оте звичайну кашу та борщ? подекуди страви виглядають наче магічне зілля. А ще я не зовсім розумію доцільності називати авторським рецептом те, що вже існувало, а ти додав туди лише якоїсь травички або прибрав ту травичку звідти. ну ти ж не вигадав нову страву! Як на мене, занадто багато розвелося одноманітних книг, котрі просто видаються, бо медійні персони мають на те гроші.
5
Мар'яна Романюк
22 квітня 2021 р
5 балів
Смачна книга
На момент написання цієї рецензії Євгена Клопотенко визнано одним із п'ятдесяти людей, котрі змінюють майбутнє світової гастрономії. Це надзвичайно радісна новина, адже Євген докладає чимало зусиль для розвитку й популяризації української кухні. Також він займається відновленням давньої української кулінарної спадщини. Євген бореться за визнання борщу світовою спільнотою українською стравою та культурним надбанням. Саме тому я вирішила придбати цю книгу. По - перше, щоб підтримати автора, (звичайно, у Євгена є сайт з рецептами та канал на Ютуб, але пора нам навчитися платити за якісний контент і за працю) по - друге, книга справді мене зацікавила. Варто відзначити, що я не є фанаткою телевізійних шоу, не вболіваю за їхніх учасників, тому про Євгена дізналася коли він почав працювати над покращенням культури харчування в Україні. Рецепти, як на мене, не є складними. Вони цікаві і дуже смачні. Чимало я спробувала. Книгою я дуже задоволена, виготовлена вона якісно, її приємно тримати в руках. Я не маю причин для негативного відгуку.
Виникли запитання? 0-800-335-425
490 грн
550 грн
В наявності
Паперова книга
Сплачуйте частинами
Щоб сплатити частинами: потрібно мати картки Monobank або Приватбанку під час оформлення замовлення оберіть спосіб оплати «Покупка частинами від Monobank» або «Оплата частинами від ПриватБанку»
ПриватБанк
2-4 платежі
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки