Книга Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

Книга Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати

25 Відгуків
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

«Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати» – це книжка авторських рецептів відомого українського шеф-кухаря, блогера, чиї матеріали можна прочитати у рейтингових медіа, ведучого літературно-кулінарного шоу на «UA: Суспільне» та кулінарного експерта програми «Сніданок з 1+1» на каналі «1+1», реформатора шкільного харчування та автора першого в Україні кулінарного онлайн-курсу «Міркувати, як кухар» Євгена Клопотенка.

Партнер видання - швейцарська компанія FRANKE

До книжки входять 70 рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски та салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Корисним доповненням є готові варіанти страв для особливих обідів та вечерь. Вступне слово та примітки автора мотивують читачів експериментувати на кухні, створюючи власні шедеври. Ілюструють рецепти яскраві фуд-фото.

«Книга повністю відповідає моїй місії та місії моєї команди покращити культуру харчування. Головний меседж у тому, що готувати смачно це просто. Щоб приготувати страву, після якої хочеться жити, не потрібно витрачати багато коштів та часу. І страви, які є у книзі, це доводять. Я хочу, щоб люди навчилися їсти по-іншому та стали, завдяки цьому, щасливішими», – розповідає Євген Клопотенко.

До рецептів додані QR-коди, що ведуть на відеоверсію, щоб ще більше спростити процес приготування страв, довести, що час, проведений на кухні, може приносити справжнє творче задоволення. Готувати за книжкою Євгена Клопотенка означає долучитися до справжніх гастроентузіастів.

Продавець товару
Код товару
923520
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
3000
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги

«Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати» – це книжка авторських рецептів відомого українського шеф-кухаря, блогера, чиї матеріали можна прочитати у рейтингових медіа, ведучого літературно-кулінарного шоу на «UA: Суспільне» та кулінарного експерта програми «Сніданок з 1+1» на каналі «1+1», реформатора шкільного харчування та автора першого в Україні кулінарного онлайн-курсу «Міркувати, як кухар» Євгена Клопотенка.

Партнер видання - швейцарська компанія FRANKE

До книжки входять 70 рецептів, поділених на сім розділів: сніданки, закуски та салати, перші страви, другі страви, страви для дітей, солодкі страви, варення. Корисним доповненням є готові варіанти страв для особливих обідів та вечерь. Вступне слово та примітки автора мотивують читачів експериментувати на кухні, створюючи власні шедеври. Ілюструють рецепти яскраві фуд-фото.

«Книга повністю відповідає моїй місії та місії моєї команди покращити культуру харчування. Головний меседж у тому, що готувати смачно це просто. Щоб приготувати страву, після якої хочеться жити, не потрібно витрачати багато коштів та часу. І страви, які є у книзі, це доводять. Я хочу, щоб люди навчилися їсти по-іншому та стали, завдяки цьому, щасливішими», – розповідає Євген Клопотенко.

До рецептів додані QR-коди, що ведуть на відеоверсію, щоб ще більше спростити процес приготування страв, довести, що час, проведений на кухні, може приносити справжнє творче задоволення. Готувати за книжкою Євгена Клопотенка означає долучитися до справжніх гастроентузіастів.

Відгуки
25 Відгуків
Семен Семененко
10 червня 2024 р
1 бал
Повітря по ціні золота
Жахлива добірка рецептів з інтернету. Рецепти пусті, наче фундамент для своїх власних експериментів. Жодного слова про роботу з якістю інгредієнтів, доведенням їх до смаку (зробіть шакшуку з неідеальних помідорів і не додавайте туди цукор, ви отримаєте кислу заправку для борщу, а не шакшуку). Рецептам не вистачає глибини, деталізації, занурення у процеси. Це не кулінарна книга, а step-by-step інструкція, як приготувати несмачну дурню. Людина без досвіду готування нічого гарного по цій книжці нажаль не приготує.
icon-like
Тарас Марусечко
7 грудня 2021 р
5 балів
Кулинария
Получив книгу, я также был приятно удивлен. Эта книга от Клопотенко действительно включает в себя рецепты, блюда по которым точно захочется не только попробовать, но и приготовить самим на своей кухне. Это моя третья кулинарная книга и скажу, что пока она - лучшая. Качественные и невероятно красивые иллюстрации, в виде фото тех самых блюд, которые у вас будет возможность приготовить. Сами рецепты разные - есть обычные, которые я уже готовил ранее, есть такие, что можно приготовить прямо сейчас, есть очень необычные, к готовке которых нужно подготовиться. Так что скажу, что книга теперь занимает важное место на кухне.
icon-like
Товт
15 листопада 2021 р
3 бали
Зваблення їжею
Книга мене не вразила, більше того для мене рецепти доволі нудні. Думаю про яйце пашот чи французькі тости вже всі чули. Тому зі всіх рецептів я виділила собі кілька, лише тому, щоб попробувати приготувати відому вже мені страву за методами автора (а раптом вийде краще). Для себе виділила такі рецепти, що хочу приготувати: паштет, цибулевий конфітюр до нього і штрудель...все. Книга має доволі естетичне оформлення, до кожного рецепта своя ілюстрація на всю сторінку. Обложка книги тканева, що для готування на кухні не дуже вдале рішення, її дуже легко забруднити, а витерти практично вже неможливо.
icon-like
Виникли запитання? 0-800-335-425
521 грн
550 грн
В наявності
Паперова книга
Сплачуйте частинами
info
Щоб сплатити частинами: потрібно мати картки Monobank або Приватбанку під час оформлення замовлення оберіть спосіб оплати «Покупка частинами від Monobank» або «Оплата частинами від ПриватБанку»
privat-logo
ПриватБанк
2-4 платежі
Доставка та оплата
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки