Книга Україна. Їжа та Історія

Марина Гримич, Ігор Лильо, Олена Брайченко, Віталій Резніченко
6 Рецензій

Книга Україна. Їжа та Історія

Марина Гримич, Ігор Лильо, Олена Брайченко, Віталій Резніченко
6 Рецензій
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія

Науково-просвітницький проєкт їzhakultura, видавництво їzhak, яке спеціалізується на книгах з історії гастрономії в Україні, у партнерстві з Українським інститутом створили видання з української кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та Історія».

До книги увійшли науково-популярні тексти про історію національної кухні України, особливості регіональної кулінарної традиції та рецепти популярних страв. До роботи над рецептами було запрошено кухарів-професіоналів. Видання розкриває кулінарію України як частину нематеріальної культурної спадщини.

Книжка розповідає про українську кухню як культурне надбання і частину нематеріальної спадщини України. Розкриває потенціал кулінарної дипломатії та  вчить готувати страви, які закохують в Україну.

Продавець товару
Код товару
1292821
Про книгу

Науково-просвітницький проєкт їzhakultura, видавництво їzhak, яке спеціалізується на книгах з історії гастрономії в Україні, у партнерстві з Українським інститутом створили видання з української кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та Історія».

До книги увійшли науково-популярні тексти про історію національної кухні України, особливості регіональної кулінарної традиції та рецепти популярних страв. До роботи над рецептами було запрошено кухарів-професіоналів. Видання розкриває кулінарію України як частину нематеріальної культурної спадщини.

Книжка розповідає про українську кухню як культурне надбання і частину нематеріальної спадщини України. Розкриває потенціал кулінарної дипломатії та  вчить готувати страви, які закохують в Україну.

Рецензії
6 Рецензій
Немає відгуків
Виникли запитання? 0-800-335-425
1086 грн
Немає в наявності
Паперова книга