Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Науково-просвітницький проєкт їzhakultura, видавництво їzhak, яке спеціалізується на книгах з історії гастрономії в Україні, у партнерстві з Українським інститутом створили видання з української кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та Історія».

До книги увійшли науково-популярні тексти про історію національної кухні України, особливості регіональної кулінарної традиції та рецепти популярних страв. До роботи над рецептами було запрошено кухарів-професіоналів. Видання розкриває кулінарію України як частину нематеріальної культурної спадщини.

Книжка розповідає про українську кухню як культурне надбання і частину нематеріальної спадщини України. Розкриває потенціал кулінарної дипломатії та  вчить готувати страви, які закохують в Україну.

Продавець товару
Код товару
1292821
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда, Суперобкладинка
Мова
Українська
Опис книги

Науково-просвітницький проєкт їzhakultura, видавництво їzhak, яке спеціалізується на книгах з історії гастрономії в Україні, у партнерстві з Українським інститутом створили видання з української кулінарної дипломатії «Україна. Їжа та Історія».

До книги увійшли науково-популярні тексти про історію національної кухні України, особливості регіональної кулінарної традиції та рецепти популярних страв. До роботи над рецептами було запрошено кухарів-професіоналів. Видання розкриває кулінарію України як частину нематеріальної культурної спадщини.

Книжка розповідає про українську кухню як культурне надбання і частину нематеріальної спадщини України. Розкриває потенціал кулінарної дипломатії та  вчить готувати страви, які закохують в Україну.

Відгуки
6 Відгуків
Ліна
9 серпня 2023 р
3 бали
Україна. Їжа та історія
Естетично, емоційно і якісно Рекомендую.
Schroedinger's Cat
2 липня 2023 р
5 балів
Короткий та повноцінний екскурс в українські традиції гостинності та кулінарії
Для настільної кулінарної книги дещо завелика, однак чудовий подарунок із шикарними фотографіями та добре знайомими, але від того не менш смачними рецептами.
Анна Прокофьева Анна
30 серпня 2021 р
5 балів
Лучшая книга про украинскую кухню
В моей коллекции есть много книг про украинскую кухню начиная от Ольги Франко и до современных популярных авторов. Но поверьте, именно эту книгу хочется пересматривать снова и снова! Современная подача блюд, красивая посуда, лаконичный декор. После прочтения, хочется лично познакомиться с кухней каждого и привлеченных шеф-поваров. И самое важное, именно эту книгу хочется подарить всем своим гастро-друзьям. Будет здорово, когда книга появится в англоязычной версии и станет идеальным подарком иностранным партнерам и знакомым для правильного представления о нашей кухне
Виникли запитання? 0-800-335-425
1086 грн
Немає в наявності
Паперова книга