У будні і свята
Паперова книга | Код товару 724023
Yakaboo 5/5
Автор
Дарія Цвєк
Видавництво
Видавництво Старого Лева
Серія книг
Кулінарія
Мова
Українська
Рік видання
2017
Кількість сторінок
480
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170x215 мм

Усе про книжку У будні і свята

Пропонуємо вашій увазі книгу Дарії Цвєк «У будні і свята» українською мовою від «Видавництва Старого Лева»!

Про книгу:

Готувати кожного дня поживні, оригінальні й смачні страви? Легко, якщо вам допомагає книга «У будні і свята»!

Особливості видання:

Книга «У будні і свята» містить рецепти на кожен день тижня. Меню розроблено згідно сезону.

Видання доповнено розділом корисних порад для охочих готувати від авторки. У ньому ви дізнаєтеся як правильно сервірувати стіл, подавати та оформляти страви, а також про особливості приготування супів, рибних консерв, салатів, канапок, яєць, виробів із тіста, фруктів, напоїв тощо.

Також містить таблиці тривалості теплової обробки та порівняльну таблицю маси деяких продуктів.

Для кого книга «У будні і свята»:

  • для молодих людей, які бажають навчитися куховарити
  • для господинь і господарів, які хочуть удосконалити навички приготування страв та урізноманітнити меню

Про авторку:

Дарія Цвєк — знана галицька господиня та кулінар, чиї роботи користуються популярністю серед багатьох українських сімей.

Авторка книжок «Солодке печиво», «До святкового столу», «На добрий вечір», «Дітям і батькам» тощо.

Багато рецептів у її книжках — українські народні страви, що були на думку Дарії Цвєк несправедливо забуті.

Чому варто купити книгу «У будні і свята» Дарії Цвєк?

«У будні і свята» — не просто збірка рецептів, а кулінарна книга, яка навчить, допоможе на надихне створювати смачні страви кожного дня. Стане чудовим подарунком будь-якій родині!

Замовляйте товар на сайті інтернет-магазину Yakaboo або скористайтеся номером гарячої лінії 0-800-600-505.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Дарія Цвєк
Видавництво
Видавництво Старого Лева
Серія книг
Кулінарія
Мова
Українська
Рік видання
2017
Кількість сторінок
480
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170x215 мм
Рецензії
  •  
    Смачно, просто та дешево!
    Якщо ви ще досі не навчилися смачно готувати - ми йдемо до вас!) Прихопивши з собою справжній кулінарний бестселер від Дарії Цвек ,,У будні і свята". Саме він дасть цінні поради, найперше, новачкам на кухні, як опанувати ази та вершини мистецтва приготування їжі як на щодень, так і на свята; щоб було і корисно, і смачно, і не надто складно, плюс, із доступних, бажано сезонних, продуктів. Адже, як не крути, а приготування їжі - це, погодьтеся, одна з трудомістких і водночас важливих домашніх справ. Бо саме від правильної і раціональної організації харчування, кількісного та якісного складу страв значною мірою залежить здоров'я всієї сім'ї. І настрій теж.)

    У пропонованому посібнику пропонуються цікаві меню на щотиждень - обідів та вечер - за місяцями року. Окремо скомпонованого меню для сніданків тут не наведено. Чому? Бо ранкові страви можна вибрати із рекомендованих варіантів для вечер, як і приготувати сніданок з того, що залишилося зі вчора.)

    Куди більше зусиль вимагає від господинь (чи господарів)) приготування обіду. Дарія Цвек радить не включати в меню однотипні страви. Наприклад, якщо подається суп із капусти, то на гарнір до м'яса салат з капусти - не рекомендовано. Або якщо друга страва вимагає багато праці, то суп краще зварити не дуже трудомісткий.

    Готуючи будь-яку страву, обов'язково звертайте увагу на її естетичний вигляд, колір та запах - усе це невід'ємні складові і хорошого апетиту, і приємної атмосфери за столом. Це можна сказати і про сервірування столу, тому приділіть увагу посуду, в якому подаються страви. Застеліть стіл скатертиною. Як радить авторка, не забувайте про квіти: влітку покладіть декілька квіток у низеньку вазу, взимку ж - гілочку смереки чи іншого хвойного дерева.

    ,,У будні і свята" - це справжня скарбниця традиційних українських страв. Велика увага в книзі присвячена супам та борщам.

    Авторка щиро ділиться своїми секретами щодо приготування призабутих регіональних страв, а також низки запозичених і з-за кордону.
  •  
    Кулінарна книга "У будні і свята"
    Книгу "У будні і свята" я подарувала мамі, яка давно захоплюється Дарією Цвек та її неперевершеними кулінарними рецептами (чого лише варта книга "Солодке печиво"!!!). Звичайно, кожна книга Дарії Цвек - це кулінарний шедевр, а враховуючи нове видавництво, гарне оформлення та яскраві ілюстрації, цю книгу не хочеться випускати з рук, це книга-подарунок. Тішить і той факт, що всі рецепти зі звичних, простих інгредієнтів, але в результаті буде смачна страва. Тобто Дарія Цвек на своєму багатолітньому досвіді довела читачам, що із звичайних та дешевих продуктів можна справді готувати вишукані страви на кожний день. Варто зазначити, що кожен рецепт подається легко, доступно, щоб страву зміг приготувати й недосвідчений кухар. Крім того, авторка була впевнена - страви не тільки мають бути смачними, а й красивими, як на картинці. У цій книзі детально розписане меню на кожен день, та на кожну пору року, ретельно підібраний список страв - перше, друге, всілякі напої, десерти й т.д. Рецепти, наведені у книзі, насправді варті уваги й того, щоб їх готували!
Купити - У будні і свята
У будні і свята
250 грн
Немає в наявності
 

Рецензії У будні і свята

  •  
    Смачно, просто та дешево!
    Якщо ви ще досі не навчилися смачно готувати - ми йдемо до вас!) Прихопивши з собою справжній кулінарний бестселер від Дарії Цвек ,,У будні і свята". Саме він дасть цінні поради, найперше, новачкам на кухні, як опанувати ази та вершини мистецтва приготування їжі як на щодень, так і на свята; щоб було і корисно, і смачно, і не надто складно, плюс, із доступних, бажано сезонних, продуктів. Адже, як не крути, а приготування їжі - це, погодьтеся, одна з трудомістких і водночас важливих домашніх справ. Бо саме від правильної і раціональної організації харчування, кількісного та якісного складу страв значною мірою залежить здоров'я всієї сім'ї. І настрій теж.)

    У пропонованому посібнику пропонуються цікаві меню на щотиждень - обідів та вечер - за місяцями року. Окремо скомпонованого меню для сніданків тут не наведено. Чому? Бо ранкові страви можна вибрати із рекомендованих варіантів для вечер, як і приготувати сніданок з того, що залишилося зі вчора.)

    Куди більше зусиль вимагає від господинь (чи господарів)) приготування обіду. Дарія Цвек радить не включати в меню однотипні страви. Наприклад, якщо подається суп із капусти, то на гарнір до м'яса салат з капусти - не рекомендовано. Або якщо друга страва вимагає багато праці, то суп краще зварити не дуже трудомісткий.

    Готуючи будь-яку страву, обов'язково звертайте увагу на її естетичний вигляд, колір та запах - усе це невід'ємні складові і хорошого апетиту, і приємної атмосфери за столом. Це можна сказати і про сервірування столу, тому приділіть увагу посуду, в якому подаються страви. Застеліть стіл скатертиною. Як радить авторка, не забувайте про квіти: влітку покладіть декілька квіток у низеньку вазу, взимку ж - гілочку смереки чи іншого хвойного дерева.

    ,,У будні і свята" - це справжня скарбниця традиційних українських страв. Велика увага в книзі присвячена супам та борщам.

    Авторка щиро ділиться своїми секретами щодо приготування призабутих регіональних страв, а також низки запозичених і з-за кордону.
  •  
    Кулінарна книга "У будні і свята"
    Книгу "У будні і свята" я подарувала мамі, яка давно захоплюється Дарією Цвек та її неперевершеними кулінарними рецептами (чого лише варта книга "Солодке печиво"!!!). Звичайно, кожна книга Дарії Цвек - це кулінарний шедевр, а враховуючи нове видавництво, гарне оформлення та яскраві ілюстрації, цю книгу не хочеться випускати з рук, це книга-подарунок. Тішить і той факт, що всі рецепти зі звичних, простих інгредієнтів, але в результаті буде смачна страва. Тобто Дарія Цвек на своєму багатолітньому досвіді довела читачам, що із звичайних та дешевих продуктів можна справді готувати вишукані страви на кожний день. Варто зазначити, що кожен рецепт подається легко, доступно, щоб страву зміг приготувати й недосвідчений кухар. Крім того, авторка була впевнена - страви не тільки мають бути смачними, а й красивими, як на картинці. У цій книзі детально розписане меню на кожен день, та на кожну пору року, ретельно підібраний список страв - перше, друге, всілякі напої, десерти й т.д. Рецепти, наведені у книзі, насправді варті уваги й того, щоб їх готували!
  •  
    У будні і свята
    Неймовірна книга відомого та надзвичайно талановитого автора великої кількості цінних, відомих та популярних кулінарних видань - Дарії Цвек. Ми вже добре знайомі із таким її просто надзвичайними шедеврами: "До святкового столу", "Солодке печиво", "На добрий вечір". Тому ми з великим задоволенням придбали в подарунок для нашої сестри цю просто неймовірну книгу про родинний уклад, коли вся родина може зібратися за святковим столом, а також, що є дуже важливим, а також і актуальним сьогодні, це про ощадність: як правильно розпланувати меню на кожен день, а також зробити його водночас і здоровим, збалансованим та достатньо різноманітним.
    Це сучасна, цікава, надзвичайно корисна для кожної хорошої господині книжка «У будні і свята», яка вийшла у відомому та дуже популярному сьогодні серед великого кола знавців та любителів літератури видавничому домі "Видавництво Старого Лева" та належить до добре нам знаної серія книг "Кулінарія". Написана ця неймовірна кулінарна книжка чудовою українською мовою.
    Вийшло це видання у дві тисячі сімнадцятому році і є достатньо об"ємним за своїм розміром, містить понад чотириста сторінок надзвичайно цінної інформації. Надзвичайно позитивно також хочеться відгукнутися також про художнє оформлення цієї книги. Ілюстрації просто неймовірної краси: кольорові, колоритні, вони надзвичайно прикрашають та збагачують саме видання. Дуже цікавим, корисним є також і те, що у цій книжці представлені рецепти на кожен день тижня, які розроблено відповідно до сезону, а також подається велика кількість надзвичайно корисних порад щодо оформлення та сервірування столу та страв, приготування різного плану салатів, виробів з тіста, напоїв, супів, канапок тощо.
    Ця сучасна книжка «У будні і свята» стане чудовим подарунком та гарно прикрасить домашню бібліотеку кулінарних шедеврів!

  •  
    Кулинария по-украински!
    Книга "У будні і свята" стала моим вторым изданием от Дарии Цвек и появилась в тот момент, когда я переехал на свою первую квартиру. Обзаведясь собственной личной кухней готовить исключительно макарошки или каши и жарить грибы показалось как-то слишком по-студенчески. Естественно, в интернете можно найти миллион различных рецептов на любой вкус и цвет, но 1 - они не всегда точны и может выйти еще тот "кулинарный шедевр", а 2 - как и с кулинарными книгами мировых гуру кухни, некоторые продукты днем с огнем не найдешь или их стоимость больно ударит по кошельку (особенно вчерашнего студента). Книга пани Цвек обещала достаточно понятные, простые в приготовлении и вкусные блюда, при этом из местных (отечественных) продуктов.
    По факту: в содержании вы действительно не найдете фуагра или сыра из молока ирландских овец, все продукты можно купить в ближайшем магазине или на местном рынке. Издателями книги была проделана огромная работа, в результате чего мы не просто имеем кулинарное издание с набором рецептов, а настоящий справочник, где блюда разбиты по сезонам и даже оформлены в полноценное меню на неделю, что весьма удобно. Также максимально полезными для начинающих кулинаров будут дополнительные материалы в виде различных таблиц с примерным временем готовки ряда продуктов, мерными единицами и прочим.
    Как всегда, читая книги Дарии Цвек можно обогатиться культурно, ведь содержание изобилует украинскими терминами-названиями блюд и продуктов. Уделяет внимание пани Дария и сервировке стола.
    В целом, я не могу назвать данное издание "для начинающих", чтобы начать практику на кухне по этой книге нужно иметь кулинарный опыт выше уровня "пожарить яичницу и отварить макароны/кашку", но и секретной грамотой тут не пахнет, поэтому беритесь за дело смело. Ценнейший материал+качественное красочное издание задержит данную книгу в вашем доме на долгие десятилетия!
  •  
    У будні і свята
    Особисто я, дуже ціную кулінарні книжки відомої галицької господині та кулінара Дарії Цвєк, в мене вже є декілька її книжок, плюс планую придбати ще всі інші, адже в них зібрані рецепти перевірені особисто автором й абсолютно всі вони характерні для української кухні.
    Дана книжечка має рецепти для приготування різноманітних блюд як у будні дні, так і на святковий стіл.
    На початку книги є дуже корисна стаття від редактора, де розповідається та описується кухонна алхімія (різні спеції, корінці та заправи), надається таблиця мір та ваги, а також є цікава інформація про соуси та заправи до салатів.
    Далі йде не менш пізнавальна стаття від Дарії Цвєк, в якій йдеться про сервірування столу з різними видами блюд. Потім надаються дві дуже важливі кулінарні таблиці: "Тривалість обробки деяких продуктів" та "Порівняльна таблиця маси деяких продуктів".
    В основному розділі всі кулінарні рецепти дуже зручно розбиті по місяцям року, по дням тижня, а також для обіду чи вечері.
    Ближче до кінця книги є "Словничок" з поясненнями кулінарних термінів, а також "Покажчик страв", за допомогою якого можна легко в алфавітному порядку знайти основний інгредієнт та які страви можна з нього приготувати.
    В самому кінці книги є чисті сторінки для нотаток.
  •  
    Корисні страви
    Ця книга відомого автора Дарії Цвек сподобалася своїми простими, смачними і легкими рецептами. Мені було дуже важко знайти книгу з рецептами українською мовою, але тільки я її побачила на сайті www.yakaboo.ua, то відразу замовила. І не пошкодувала. Вона набагато краща, ніж я собі хотіла. Всі рецепти розділені по сезонам - зима, весна, літо, осінь, по місяцям і по дням тижня. В книзі представлено меню на кожний день, розписані перші, другі страви, різні салати, випічка, десерти і напої. В ній ви зможете знайти багато цікавого, що ви б хотіли знати про кулінарію, оформлення страв, столу. В цій книзі "У будні і свята" багато різноманітних рецептів з доступних у наших українських магазинах продуктів. Для зручності в кінці вказаний алфавітний показчик страв. Також у цій книзі багато корисних порад, представлені страви не тільки на кожний день, а і на різноманітні свята. Все дуже гарно оформлено фотографіями, красиві сторінки, зручний формат. За допомогою цієї книги буде легко готувати не лише професіоналам, а й новачкам.
  •  
    У будні і свята
    Якщо Ви до сих пір кожного дня не можете вирішити, що саме приготувати на сніданок, обід та вечерю, то книга Дарії Цвєк "У будні і свята" стане для Вас неабияким помічником, адже на сторінках цього унікального видання Ви знайдете рекомендації щодо сервірування столу, презентації страв, тривалості теплової обробки маси деяких продуктів, а також сезонні рецепти на кожен день тижня і на будь-який смак.
    Переконана, що дана збірка стане корисним придбанням для кожного старанного кулінара. Наприклад, я після ознайомлення з цим виданням взяла собі на замітку і навіть вже встигла спробувати салат з квашених огірків та яєць, квашені огірки, начинені сиром та паприкою, а також салат з капусти, яблук, вареної квасолі, зварених на тверде яєць, маринованих помідорів, гірчиці, солі та оцту, і можу запевнити Вас в тому, що ці страви неймовірно смачні і водночас із тим корисні...
    Книга має якісне оформлення (тверду палітурку, офсетні сторінки та кольорові ілюстрації), тому відмінно підійде і для домашньої бібліотеки, і на подарунок.
  •  
    Много рецептов и оригинальная подача информации в книге
    Для меня эта кулинарная книга в первую очередь является источником новых интересных идей для приготовления вкусных блюд на каждый день. Мне понравилось, что все рецепты здесь разделены на сезоны. То есть не нужно долго листать книгу, чтобы приготовить что-то интересное зимой. Сразу можно открыть первые страницы и выбрать один из рецептов наваристых супов, борщей, вторых блюд, овощных закусок из квашеных огурцов или же блюда из грибов. В зависимости от сезона меняются и продукты в холодильнике. Автор книги это учла. Для весны уже подобраны более легкие рецепты, а летом и вовсе Дарья Цвек предлагает готовить из того, что выросло на грядке.
    Очень интересное оформление книги. На каждой странице можно найти своеобразное меню на целый день. Например, приготовить два три блюда в понедельник, побаловать семью вкусной выпечкой в субботу. Такой подход показался мне необычным, но особой практической пользы разбивка рецептов по дням недели мне не приносит. Все равно я стараюсь выбирать рецепты по другим критериям, исходя из продуктов и сезонности. Наравне с простыми рецептами, по которым можно приготовить блюдо буквально за полчаса есть и более трудоемкие рецепты, например, как приготовить домашнюю колбасу. Для меня эта книга в первую очередь является помощником в поиске идей для приготовления обедов на каждый день. Хотя и праздничные рецепты истинно украинской кухни здесь есть. В общем, хорошее издание, в котором можно найти сотню доступных рецептов.
  •  
    Книга рецептов
    Приобретала данную книгу на подарок. В первую очередь понравилось качество издания и большой формат, главным достоинством данной книги является то, что она достаточно толстая, поэтому можно быть уверенным что в ней содержится настоящая сокровищница кулинарии. Очень порадовало что страницы очень красочные, есть фотографии цветные. Шрифт среднего размера, удобный для чтения. Приятным дополнением стало то, что помимо того, что в книге присутствуют рецепты, автор так же делится своими фирменными советами о том как правильно готовить те или иные продукты и какие нюансы нужно соблюдать. Так же есть несколько секретов которые помогут по новому посмотреть на кулинарное искусство. Порадовало что рецепты разделены на сезоны, поэтому не нужно беспокоиться что некоторых продуктов нельзя найти скажем зимой, автор все эти нюансы предусмотрела. Рецепты достаточно понятные и подробные. Не составит труда приготовить каждый из них. Так же очень понравилось что автор предлагает свои варианты блюд на завтрак, обед и ужин. Иногда это действительно очень помогает, когда не знаешь что приготовить. Единственное что не хватило, это фотографий готовый блюд к каждому рецепту. Но в целом книга понравилась, очень полезная вещь для начинающей хозяйки.
  •  
    Хорошая кулинарная книга
    Книги Дарьи Цвек всегда импонировали мне простотой и сердитостью в приготовлении блюд. Они получались и получаются вкусными, дешевыми, но при этом легкими в приготовлении и на желудок. Книга "У будні і свята" является одной из таких - семья собирается за столом, ест приготовленные блюда и мило общается. Так, совмещается приготовление еды и общее семейное времяпрепровождение ещё и за поеданием наготовленного. В книге полно очень крутых рецептов и секретов, о которых готовящие люди редко задумываются. На моём опыте книга показала - зря, иногда такие простые секреты помогают сэкономить время, быстрее приготовить блюдо либо сделать его вкуснее. В книге предлагаются блюда по временам года и месяцам, есть готовые меню блюд на целую неделю, есть комбинации таких недель и много другого. Эта книга - не только о еде, она о семье, об искусстве готовки и получению удовольствия от этого процесса. Рекомендую всем ознакомиться хотя бы однажды с творчеством данной писательницы и повара и испробовать блюда по её рецептам.
 
Характеристики У будні і свята
Автор
Дарія Цвєк
Видавництво
Видавництво Старого Лева
Серія книг
Кулінарія
Мова
Українська
Рік видання
2017
Кількість сторінок
480
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170x215 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
ISBN
978-617-679-257-4
Вага
930 гр.
Тип
Паперова