Книга Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Книга Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія
Викладено текст лекцій з дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС “Магістр” спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Продавець товару
Код товару
830894
Доставка, оплата та гарантія
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки
Опис книги
Викладено текст лекцій з дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС “Магістр” спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
477 грн
530 грн
- 10%
В наявності
Паперова книга
mono-logo
Покупка частинами від 1000 грн
Від 3-6 платежів Monobank
Доставка, оплата та гарантія
Вказати місто доставки Щоб бачити точні умови доставки