Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 9 до 20
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Сенсорика - це нова галузь науки, спрямована на дослідження сприйняття продуктів харчування (і не тільки) органами почуттів людини. Єва Дерндорфер описує її застосування в ході розробки продуктів, в контролі якості і його поліпшення, для зниження виробничих витрат, а також в дослідженнях ринку.
У книзі наведено основні методи сенсорних досліджень, методи навчання і тренування дегустаторів, основні фактори впливу на сприйняття продуктів (упаковка, посуд, інтер'єр магазину). Безліч прикладів і наочних ілюстрацій роблять книгу зручною в практичному застосуванні.
Книга, перш за все, буде цікавою для людей, які беруть безпосередню участь в розробці продукту, удосконаленні продуктової лінійки, маркетологам, людям, які працюють в секторі громадського харчування, а також всім тим, хто хотів би стати експертом в правильному і безпечному (що важливо) виборі продуктів харчування та їх оцінці.
Сенсорика - це нова галузь науки, спрямована на дослідження сприйняття продуктів харчування (і не тільки) органами почуттів людини. Єва Дерндорфер описує її застосування в ході розробки продуктів, в контролі якості і його поліпшення, для зниження виробничих витрат, а також в дослідженнях ринку.
У книзі наведено основні методи сенсорних досліджень, методи навчання і тренування дегустаторів, основні фактори впливу на сприйняття продуктів (упаковка, посуд, інтер'єр магазину). Безліч прикладів і наочних ілюстрацій роблять книгу зручною в практичному застосуванні.
Книга, перш за все, буде цікавою для людей, які беруть безпосередню участь в розробці продукту, удосконаленні продуктової лінійки, маркетологам, людям, які працюють в секторі громадського харчування, а також всім тим, хто хотів би стати експертом в правильному і безпечному (що важливо) виборі продуктів харчування та їх оцінці.