Автор |
Андрій Бєловєшкін |
Видавництво |
Book Chef |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2020 |
Кількість сторінок |
256 |
Ілюстрації |
Немає ілюстрацій |
Формат |
130х200 мм |
Палітурка |
Тверда |
Усе про книжку Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням
У своїй книзі Андрій Бєловєшкін, лікар, кандидат медичних наук, дослідник, спеціаліст у галузі здорового способу життя й культури здоров’я, ділиться своїми знаннями та досвідом, котрі допоможуть читачам оздоровитися. Метод, пропонований автором, простий — лише 12 правил режиму харчування і 12 правил вибору продуктів. Його головна мета — навчити слухати своє тіло, пізнати свої слабкі місця, приймати правильні харчові рішення й почати отримувати задоволення від їжі. З цієї книги читач дізнається, чим відрізняється емоційний голод від фізичного, яка кількість прийомів їжі в день оптимальна, як із корисних продуктів приготувати смачну страву, чому важливий ритуал прийому та багато іншого. Скориставшись порадами та доступними методиками, кожен уже за кілька тижнів зможе відчути суттєве поліпшення якості життя.
Автор |
Андрій Бєловєшкін |
Видавництво |
Book Chef |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2020 |
Кількість сторінок |
256 |
Ілюстрації |
Немає ілюстрацій |
Формат |
130х200 мм |
Палітурка |
Тверда |
-
Правила здорового харчуванняЗацікавила книжка білоруського лікаря, кандидата медичних наук Андрія Бєловєшкіна. Познайомилась з даним автором на його сторінці у фесбук, де він публікує цікаві пости на тему здоров'я. І коли побачила його книжку не змогла втриматись від її купівлі.
Сподобався виклад матеріалу: чітко, по суті, без зайвої води автор розповідає основні принципи та правила здорового харчування, розвінчує відомі міфи, дає рекомендації, як дотримуватись даних правил. Також А.Беловєшкін розповідає про наслідки для здоров'я шкідливих звичок у споживанні їжі та звідки з'явились ці проблеми. Крім режиму харчування, автор приділяє увагу продуктам харчування та правилам їх вибору з метою найбільшої користі для організму людини.
Книжка добре структурована, має 4 частини, кожна з якої складається з 6 правил.
Рекомендую!

Рецензії Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням
-
Правила здорового харчуванняЗацікавила книжка білоруського лікаря, кандидата медичних наук Андрія Бєловєшкіна. Познайомилась з даним автором на його сторінці у фесбук, де він публікує цікаві пости на тему здоров'я. І коли побачила його книжку не змогла втриматись від її купівлі.
Сподобався виклад матеріалу: чітко, по суті, без зайвої води автор розповідає основні принципи та правила здорового харчування, розвінчує відомі міфи, дає рекомендації, як дотримуватись даних правил. Також А.Беловєшкін розповідає про наслідки для здоров'я шкідливих звичок у споживанні їжі та звідки з'явились ці проблеми. Крім режиму харчування, автор приділяє увагу продуктам харчування та правилам їх вибору з метою найбільшої користі для організму людини.
Книжка добре структурована, має 4 частини, кожна з якої складається з 6 правил.
Рекомендую!
Автор |
Андрій Бєловєшкін |
Видавництво |
Book Chef |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2020 |
Кількість сторінок |
256 |
Ілюстрації |
Немає ілюстрацій |
Формат |
130х200 мм |
Палітурка |
Тверда |
ISBN |
978-966-993-381-2 |
Тип |
Паперова |