Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням
Паперова книга | Код товару 1226920
Yakaboo 5/5
Автор
Андрій Бєловєшкін
Видавництво
Book Chef
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
130х200 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням

У своїй книзі Андрій Бєловєшкін, лікар, кандидат медичних наук, дослідник, спеціаліст у галузі здорового способу життя й культури здоров’я, ділиться своїми знаннями та досвідом, котрі допоможуть читачам оздоровитися. Метод, пропонований автором, простий — лише 12 правил режиму харчування і 12 правил вибору продуктів. Його головна мета — навчити слухати своє тіло, пізнати свої слабкі місця, приймати правильні харчові рішення й почати отримувати задоволення від їжі. З цієї книги читач дізнається, чим відрізняється емоційний голод від фізичного, яка кількість прийомів їжі в день оптимальна, як із корисних продуктів приготувати смачну страву, чому важливий ритуал прийому та багато іншого. Скориставшись порадами та доступними методиками, кожен уже за кілька тижнів зможе відчути суттєве поліпшення якості життя.

Характеристики
Автор
Андрій Бєловєшкін
Видавництво
Book Chef
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
130х200 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
  •  
    Правила здорового харчування
    Зацікавила книжка білоруського лікаря, кандидата медичних наук Андрія Бєловєшкіна. Познайомилась з даним автором на його сторінці у фесбук, де він публікує цікаві пости на тему здоров'я. І коли побачила його книжку не змогла втриматись від її купівлі.
    Сподобався виклад матеріалу: чітко, по суті, без зайвої води автор розповідає основні принципи та правила здорового харчування, розвінчує відомі міфи, дає рекомендації, як дотримуватись даних правил. Також А.Беловєшкін розповідає про наслідки для здоров'я шкідливих звичок у споживанні їжі та звідки з'явились ці проблеми. Крім режиму харчування, автор приділяє увагу продуктам харчування та правилам їх вибору з метою найбільшої користі для організму людини.
    Книжка добре структурована, має 4 частини, кожна з якої складається з 6 правил.
    Рекомендую!
Купити - Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням
Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням
200 грн
Є в наявності
 

Рецензії Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Правила здорового харчування
    Зацікавила книжка білоруського лікаря, кандидата медичних наук Андрія Бєловєшкіна. Познайомилась з даним автором на його сторінці у фесбук, де він публікує цікаві пости на тему здоров'я. І коли побачила його книжку не змогла втриматись від її купівлі.
    Сподобався виклад матеріалу: чітко, по суті, без зайвої води автор розповідає основні принципи та правила здорового харчування, розвінчує відомі міфи, дає рекомендації, як дотримуватись даних правил. Також А.Беловєшкін розповідає про наслідки для здоров'я шкідливих звичок у споживанні їжі та звідки з'явились ці проблеми. Крім режиму харчування, автор приділяє увагу продуктам харчування та правилам їх вибору з метою найбільшої користі для організму людини.
    Книжка добре структурована, має 4 частини, кожна з якої складається з 6 правил.
    Рекомендую!
 
Характеристики Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням
Автор
Андрій Бєловєшкін
Видавництво
Book Chef
Мова
Українська
Рік видання
2020
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
130х200 мм
Палітурка
Тверда
ISBN
978-966-993-381-2
Тип
Паперова