Рыба и морепродукты. Закуски, основные блюда, соусы
Паперова книга | Код товару 869217
Yakaboo 5/5
Автор
Валері Друе, П'єр-Луї Вьель
Видавництво
Азбука, КоЛибри
Серія книг
Высокая кухня
Мова
Російська
Рік видання
2018
Перекладач
Олександра Ратай
Кількість сторінок
144
Ілюстрації
Кольорові

Усе про книжку Рыба и морепродукты. Закуски, основные блюда, соусы

У цій книзі представлені прості і практичні рецепти страв з риби і морепродуктів, які готуються в духовці і на грилі, а також соусів, що підходять до цих страв. Рецепти годяться і на кожен день, і для особливих випадків, приготована за ними їжа виходить не тільки смачною, а й дуже красивою.
Характеристики
Автор
Валері Друе, П'єр-Луї Вьель
Видавництво
Азбука, КоЛибри
Серія книг
Высокая кухня
Мова
Російська
Рік видання
2018
Перекладач
Олександра Ратай
Кількість сторінок
144
Ілюстрації
Кольорові
Рецензії
  •  
    Морська їжа 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Перша кулінарна книга із рецептами морепродуктів, яка мене здивувала своєю простотою і влучністю рецептів.
    Саме це запорука того, що ти не зіпсуєш дорогі продукти, але і простота спецій, простота приготування не перетинає межу. Цікаво, що всі морські продукти коштують доволі дорого. Більшість людей їсть м'ясо частіше ніж рибу та різні інші морські продукти. Відтак ми і маємо певну проблему із відчуттям всього морського меню. На мою думку (принаймні це так у мене і моїх близьких), ти очікуєш більшого від того, що споживаєш рідше. Тобто для мене особисто - вся риба, мідії, устриці, восьминоги, кальмари - це продукти вихідного і святкового дня. Можливо це і стало однією з причин, чому ця книга мені так сподобалась. Бо я не псую своїм приготуванням дорогі продукти.
    Дивує те, як легко можна навчитись це все готувати і їсти правильно. Один раз прочитав, все купив, приготував, спробував і приємно здивувався. Як показав досвід - не потрібно бути майстром на кухні. Треба вміти читати і мати капельку хоробрості. Тож мій кулінарний секрет - це капля хоробрості і книга "Риба та морепродукти. Закуски, основні страви, соуси".
Купити - Рыба и морепродукты. Закуски, основные блюда, соусы
Рыба и морепродукты. Закуски, основные блюда, соусы
160 грн
Немає в наявності
 

Рецензії Рыба и морепродукты. Закуски, основные блюда, соусы

  •  
    Морська їжа 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Перша кулінарна книга із рецептами морепродуктів, яка мене здивувала своєю простотою і влучністю рецептів.
    Саме це запорука того, що ти не зіпсуєш дорогі продукти, але і простота спецій, простота приготування не перетинає межу. Цікаво, що всі морські продукти коштують доволі дорого. Більшість людей їсть м'ясо частіше ніж рибу та різні інші морські продукти. Відтак ми і маємо певну проблему із відчуттям всього морського меню. На мою думку (принаймні це так у мене і моїх близьких), ти очікуєш більшого від того, що споживаєш рідше. Тобто для мене особисто - вся риба, мідії, устриці, восьминоги, кальмари - це продукти вихідного і святкового дня. Можливо це і стало однією з причин, чому ця книга мені так сподобалась. Бо я не псую своїм приготуванням дорогі продукти.
    Дивує те, як легко можна навчитись це все готувати і їсти правильно. Один раз прочитав, все купив, приготував, спробував і приємно здивувався. Як показав досвід - не потрібно бути майстром на кухні. Треба вміти читати і мати капельку хоробрості. Тож мій кулінарний секрет - це капля хоробрості і книга "Риба та морепродукти. Закуски, основні страви, соуси".
 
Характеристики Рыба и морепродукты. Закуски, основные блюда, соусы
Автор
Валері Друе, П'єр-Луї Вьель
Видавництво
Азбука, КоЛибри
Серія книг
Высокая кухня
Мова
Російська
Рік видання
2018
Перекладач
Олександра Ратай
Кількість сторінок
144
Ілюстрації
Кольорові
Формат
127x176 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Тираж
3000
ISBN
978-5-389-14503-0
Вага
385 гр.
Тип
Паперова