Автор |
Стівен Гандрі, Олівія Бел-Буель |
Видавництво |
Book Chef |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2020 |
Кількість сторінок |
416 |
ISBN |
978-617-7559-19-0 |
Тип |
Електронна |
Все про електронну книгу Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо
«Від того, що ми їмо, залежить усе наше життя, а наше здоров'я від того, що їсть наша їжа», стверджує доктор медицини Стівен Р. Ґандрі у своїй новій книжці «Рослинний парадокс: приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо».
Наше здоров'я починається з правильної їжі. Адже кишківник найбільший орган імунного захисту в людському організмі. Тому в наших інтересах усіляко культивувати внутрішню флору, що складається з мільярдів дружніх бактерій. Як це ліпше зробити підкаже доктор Ґандрі. Він сам багато років безуспішно боровся з ожирінням, тому на основі своєї дисертації створив власну систему харчування. Програма «Рослинний парадокс» допомогла йому позбутися численних проблем зі здоров'ям, він без зусиль втратив зайві кілограми і тримає здорову вагу вже багато років.
Автор |
Стівен Гандрі, Олівія Бел-Буель |
Видавництво |
Book Chef |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2020 |
Кількість сторінок |
416 |
ISBN |
978-617-7559-19-0 |
Тип |
Електронна |

Звичайна ціна: 100 грн
Спеціальна ціна: 90 грн
-
epub
Підходить для iBooks (iPhone, iPad, iMac)
-
fb2
Zip-архів, підходить для ел. книг та інших пристроїв
-
mobi
Підходить для електронних книг Amazon Kindle
-
pdf
Відкривається в Adobe Reader або браузері
Рецензії Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо
Автор |
Стівен Гандрі, Олівія Бел-Буель |
Видавництво |
Book Chef |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2020 |
Кількість сторінок |
416 |
ISBN |
978-617-7559-19-0 |
Тип |
Електронна |