Книга Підкори свою кухню

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія

Екстравагантна та життєлюбна шеф-кухар Енн Баррел давно стала улюбленицею світових телеканалів. І на телебаченні, і у своїх книжках вона ділиться рецептами приготування страв, які до цього були доступні лише в меню найкращих ресторанів. Енн Баррел доводить, що усе можна приготувати в домашніх умовах, на власній кухні: чи то досконалий омлет, чи млинці з гарбузом, рікотою та яблучно-родзинковим соусом. Повірте, вам буде чим здивувати рідних чи друзів!

У цій книжці – близько сотні рецептів, які відкриють вам найважливіші техніки приготування різноманітних страв, десертів та напоїв. Обов’язково скористайтеся підказками від Енн, її рецепти справді додають сил і великого натхнення.

Продавець товару
Код товару
881219
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Тираж
2000
Опис книги

Екстравагантна та життєлюбна шеф-кухар Енн Баррел давно стала улюбленицею світових телеканалів. І на телебаченні, і у своїх книжках вона ділиться рецептами приготування страв, які до цього були доступні лише в меню найкращих ресторанів. Енн Баррел доводить, що усе можна приготувати в домашніх умовах, на власній кухні: чи то досконалий омлет, чи млинці з гарбузом, рікотою та яблучно-родзинковим соусом. Повірте, вам буде чим здивувати рідних чи друзів!

У цій книжці – близько сотні рецептів, які відкриють вам найважливіші техніки приготування різноманітних страв, десертів та напоїв. Обов’язково скористайтеся підказками від Енн, її рецепти справді додають сил і великого натхнення.

Відгуки
3 Відгуки
Тони Фурса
29 липня 2020 р
5 балів
Кухня.
Создателями уникального кулинарного произведения с многообещающим названием "Підкори свою кухню" стали два автора Сюзанна Ленцер и Энн Баррел. Все блюда которые помимо тщательного описания имеют просто прекрасные иллюстрации делают представленную книгу еще более желанной поскольку читатель может увидеть что же должно получится в финале приготовления. Одна из создательниц данной книги уже очень давно покорила многих любителей кулинарного искусства поскольку является ведущей достаточно популярной телевизионной программы о качественном и самое главное вкусном питании. На страницах этой замечательной книги вы встретите огромное количество рецептов причем блюда описанные в произведении очень разнообразные поэтому независимо от того что именно вы хотите приготовить основное блюдо или же десерт данная книга станет отличным помощником в любом случае. Поскольку именно благодаря рецептам Энн Баррел многие женщины и мужчины смогли приготовить настоящие шедевры из абсолютно доступных продуктов приобретая эту книгу каждый читатель становится неким экспериментатором.
Світлана
5 січня 2019 р
5 балів
Підкори свою кухню
Це надзвичайно цікава, пізнавальна та напрочуд оригінально оформлена, чудово проілюстрована кулінарна книга шеф-кухарки і відомої телеведучої Енн Барел - "Підкори свою кухню". Вийшло це видання відомих авторів Енн Баррел та Сюзанни Ленцер у популярному та добре знаному серед широкого кола читачів видавничому домі "Видавництво Старого Лева". Це вже друге видання цієї книжки, воно вийшло у дві тисячі вісімнадцятому році, перше ж видання відбулося у дві тисячі тринадцятому році. Написана ця книжка неймовірно милозвучною та колоритною українською мовою. Над перекладом працював дуже талановитий фахівець своєї справи - перекладач Геннадій Шпак. Кулінарна книга є досить об"ємною за розміром, вона містить двісті п"ятдесят шість сторінок просто цікавої та напрочуд пізнавальної інформації. Авторами представлено десять розділів, в яких міститься дуже велика кількість різноманітних рецептів, які докладно зможуть познайомити вас із найважливішими техніками приготування різноманітних страв, десертів та напоїв. Дуже гарно у розділі "Подяка" відомий шеф-кухар та телеведуча висловлює велетенську подяку усім, хто не лише зробив цю книжку можливою, а й повсякчас підтримував добрим словом, усмішкою та любов"ю, серед яких: мама Мерлін, сестра Джейн, члени родини: Сара, Джим, Марія, менеджер і друг Скотт Фльдман, друзі, телеканал "Food Network". Ми маємо таку чудову нагоду та можливість скористатися цікавими підказками від Енн Баррел, чиї рецепти справді є не надто складними, а є корисними та досить доступними, адже вона аж ніяк не прагне представити читачам лише рецепти вишуканих ресторанних страв. Енн Баррел закликає нас готувати саме нескладні у приготуванні, смачні та корисні домашні страви, якими так приємно пригощати своїх рідних, близьких та друзів. Книга відомого шеф-кухаря, надзвичайно популярної телеведучої Енн Баррел, яка працювала в декількох ресторанах, викладала в Інституті кулінарної освіти, чиї книги неодноразово потрапляли до списків бестселерів «Нью-Йорк Таймс», без сумніву, прикрасить Вашу домашню бібліотеку!
Настя Дзюбак
15 листопада 2018 р
5 балів
«Підкори свою кухню»: запальна кулінарія від Енн Барел
У «Видавництві Старого Лева» вийшла українською книга американської шеф-кухарки і телеведучої Енн Барел. Українським глядачам ексцентрична телезірка теж знайома. Емоційна, запальна і харизматична дамочка з цікавою стрижкою, так готує і розповідає, що можна захлинутись своєю слиною. Окрім того, що Барел працювала в кількох ресторанах, вона ще й викладачка в Інституті кулінарної освіти, а її книги потрапляли до списків бестселерів «Нью-Йорк Таймс». В книзі ви знайдете рецепти перших і основних страв, бранчів і сендвічі, гарнірі і десертів. Сендвічам тут присвячений окремий розділ, адже авторка переконана – це прекрасна страва, якщо готувати її зі смачних, якісних і натуральних продуктів. «Хоча би скільки у мене не було телешоу і хоч би скільки книг я продала, кухарство – це частина моєї душі, тож якби мої нове життя знаменитості раптом розсипалося на порох, я б навпростець повернулася до кухні, взяла б дерев’яну ложку і заходилася б готувати,» – пише авторка в передмові. Авторка не намагається подати читачам ресторанні страви. Вона закликає готувати смачну домашню їжу. Ту саму, яку хочеться зготувати у затишній кухні, у зручному одязі для себе і друзів. Рецепти тут невибагливі – все аби показати, що кухарство – це легко і весело. Більшість продуктів можна дістати в українських супермаркетах, хоча, очевидно, багатьом прийдеться корегувати рецепт під себе: наприклад, замінивши кедрові горішки більш прозаїчними ( і дешевшими) волоськими, а ізраїльський кус-кус та кошерну сіль на аналогічні із найближчого магазину ( звісно, якщо ви не іудей). Книга однозначно буде корисною для тих, хто вперто готує курку за одним рецептом і не готовий спробувати кус-кус або чечевицю, поки є гречка. Їх спонукають до експериментів! Крім того Енн подає свої 10 правил «підкорення кухні». Усі секрети не розкрию, але перша і основна порада – до кінця читати рецепт, перш ніж починати готувати.
Виникли запитання? 0-800-335-425
400 грн
Немає в наявності
Паперова книга