Париж в аппетитной упаковке
Перед вами книга про вічний французький гастро-роман, кулінарні звички та вподобання французів, їхні улюблені страви та традиції споживання. Авторка пропонує читачам легкі симпатичні рецепти, якими пригощала своїх гостей на важливих протокольних заходах і невимушених дружніх вечірках.
Захоплюючись історією Франції, Ірина Філіппова розмірковує на тему гастрономічних уподобань французьких монархів і пропонує меню, яке б потішило короля чи його фаворитку, запроси ви їх на віртуальну вечерю)). Історія потрапляння гастро-ласощів на стіл до французів розповідається з властивою авторці легкістю та іронією. Вчимося справлятися з делікатними стравами та експериментуємо з запропонованими рецептами.
З книги ви дізнаєтеся, в якому закладі Парижа найкраще випити філіжанку ранкового капучино або як смачно поланчувати поруч з вашим улюбленим музеєм. Авторка розповідає про знакові історичні затишні маловідомі місця та дає поради щодо фірмових страв. Ви дізнаєтеся, де у французькій столиці скуштувати легкий ланч зі спаржею, найкращі устриці або запаморочливі десерти - озирніться навколо, вашими сусідами можуть виявитися зірки екрану чи відомі політики. Читаючи книгу, ви немов побуваєте в "смачному" Парижі та ще й розділите з авторкою її любов до кухні та неординарний слоган "Закохуйте в себе їжею!"
Перед вами книга про вічний французький гастро-роман, кулінарні звички та вподобання французів, їхні улюблені страви та традиції споживання. Авторка пропонує читачам легкі симпатичні рецепти, якими пригощала своїх гостей на важливих протокольних заходах і невимушених дружніх вечірках.
Захоплюючись історією Франції, Ірина Філіппова розмірковує на тему гастрономічних уподобань французьких монархів і пропонує меню, яке б потішило короля чи його фаворитку, запроси ви їх на віртуальну вечерю)). Історія потрапляння гастро-ласощів на стіл до французів розповідається з властивою авторці легкістю та іронією. Вчимося справлятися з делікатними стравами та експериментуємо з запропонованими рецептами.
З книги ви дізнаєтеся, в якому закладі Парижа найкраще випити філіжанку ранкового капучино або як смачно поланчувати поруч з вашим улюбленим музеєм. Авторка розповідає про знакові історичні затишні маловідомі місця та дає поради щодо фірмових страв. Ви дізнаєтеся, де у французькій столиці скуштувати легкий ланч зі спаржею, найкращі устриці або запаморочливі десерти - озирніться навколо, вашими сусідами можуть виявитися зірки екрану чи відомі політики. Читаючи книгу, ви немов побуваєте в "смачному" Парижі та ще й розділите з авторкою її любов до кухні та неординарний слоган "Закохуйте в себе їжею!"